Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Visvairāk gribētāju uz Eiropas krēsliem no ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Engelis
E
Ja jau sie alkatigie zombiji ta izlaupa ES kabatu un apzog ES iedzivotajus, tad ir skaidris ka nekas labs nav gaidams nakotne. Ka vispar Godmanis vareja ieklut EP? Vai ir veikta parbaude velesans biletenos? Maz ticams, ka Latvija kads par so maitas radijumu veleja, lai sis noklutu EP. Vai tikai Latviajs valdiba, so Godmani neiebaza, lai sis kretins nesmirdetu Latvija, un lai sanemtu lielu pensiju? S.Kalniete, gabosa kareklu maksliniece, ir uzmetusies par lielu vislatviesu lauksaimnieciabs specialaisti, un, ja sadi tuksgalvji darbojas tik atbildigos amatos tad jau nav jabrinas ka Latvijas valsts ir bankrotejusi un ka sie tuksgalvji jau ir paspejusi sacakaret, sajat ari ES, EK darbibas principus un ka tas ir ta par to liecina ES iedzivotaju nemieri, sasutums, neizpratne kas vispar notiek ES. Loti ceru, ka neviens no esosajiem murmuliem EP netisk ieveleti nakosaja EP.
biete
b
Ir tiesam neticami, ka Latvija vel ir kads latvietis, kurs ir gatavs vel velet par so degradeto9 liku partiju ZZS. Tiesi sis debilo partijas vadiba tika iznicinata latviajs lauksaimnieciba un izvaroti Latviajs lauki un to uzsaka pilnigais mulkis, stulbenis J.Kinna, kurs padomju laikos nebija spejigs pat tik ka vadit Cesu rajona Dzerbenes sovhozu (tie bija tadi veidojumi kuri patstavigi balstijas un valsts pabalstiem, nerunajot jau par kolhoza (sie veidojumi darbojas uz pasvinensesanu)vadisanu. Tad nada tas merglis ZZR Roze, kurs kopa ar noladeto Godmani iznicinaja Latvija cukura razosanu...nerunajot jau par pamulki Slakteri ZZS velak Skeles sulaini.
Egons
E
Kā Grigule var kandidēt, ja viņa ir PRET progresu, Latviju un progresu Latvijā. Varbūt, vienīgi tādas pašas "patriotes" Ždanokas vietā...
hi
h
Paskat tik - teju vai viss mūsu POLITISKAIS INVENTĀRS cerējas uz Briseles PERSONĀLO PENSIJU! Vietējiem samta krēsliem laikam sēdekļi par cietu ...
Gribulis
G
Es par Griguli - sexīgāko slavenību Saemā
Nebalsojiet par kretīniem!
N
Ar prieku izlasīju, ka Eiropas Parlaments 11.jūnijā pieņēmis Latvijas iedzīvotāju ilgi gaidīto rezolūciju, kas īsumā skan tā: no mājokļa izliktiem iedzīvotājiem kredīti nebūtu jāmaksā. Kā varēja lasīt Latvijas masu saziņas līdzekļos, tad Eiropas Parlaments (EP) norādījis, ka dalībvalstīm (tajā skaitā Latvijai) vajadzētu novērst situāciju, kad no mājokļiem izlikti iedzīvotāji ir spiesti turpināt hipotekāro kredītu atmaksu. Šajā rezolūcijā Eiropas Parlaments uzsver, ka ieguldījumi sociālajos mājokļos var palīdzēt Eiropai pārvarēt krīzi. "Pienācīgas dzīvesvietas saglabāšana ir viena no būtiskākajām Eiropas iedzīvotāju raizēm. Daudzas ES mājsaimniecības saskaras ar situāciju, kad par mājokli jāmaksā līdz pat 40% no ikmēneša ienākumiem. Pienācīgs sociālo mājokļu piedāvājums var palīdzēt samazināt arī nekustamā īpašuma "burbuļu" risku," debatēs pirms balsojuma teica par rezolūcijas izstrādi atbildīgā EP deputāte Karima Delli no Francijas. Eiropas Parlamenta deputāti rezolūcijā aicina dalībvalstis novērst situāciju, kad no mājokļiem izlikti iedzīvotāji ir spiesti turpināt hipotekāro kredītu atmaksu. Eiropas Komisijai un dalībvalstīm jārod risinājums ekonomikas krīzes un bezdarba visvairāk skarto iedzīvotāju problēmām, kas rodas, zaudējot mājokļus. Dalībvalstīm jācenšas visiem spēkiem rast alternatīvus risinājumus izlikšanai, uzsvērts rezolūcijā. Šajā rezolūcijā ir risināti arī citi Latvijas iedzīvotājiem ļoti svarīgi jautājumi, bet pārsteidz no Latvijas ievēlēto deputātu balsojumi. Ivars GODMANIS – atturas, Sandra KALNIETE – atturas, Krišjānis KARIŅŠ –atturas, Aleksandrs MIRSKIS – par, Alfreds RUBIKS – par, Inese VAIDERE –atturas, Roberts ZĪLE – nebalso, Kārlis ŠADURSKIS - atturas, Tatjana ŽDANOKA – par. Rodas loģisks jautājums: kā intereses pārstāv tie deputāti, kas atturējās vai nebalsoja?
njaa
n
Visi ZZS mulki uz Briseli taisas!
lauku vecis
l
Tas gan būs lielisks skats ka šie visi plēsīsies pēc lielā kāposta Briseles laukos!
jautājums
j
kāpēc sc nevēlas redzēt rubiku savās rindās? kāds zin?
Andris
A
Aizmirsti ZZS,kalvītis ,šķele ,vējonis ,,roze ,nasing spešal,,zirgu rotas...kuldīgas āksts untt untt .Vaijūs nebijāt tie ,kas bijāt valdībā ----visa LLA ,un NOLAIDĀT VALSTI ??????,cilvēki izbrauc unttt .NELIEŠI ,tagad ATMODUŠIES .
Vienotības triumfs... ha ha ....
V
25.augusts 2013 17:55 Tuvāko trīs gadu laikā Latvijai starptautiskajos finanšu tirgos būs jāaizņemas aptuveni divi miljardi latu, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš.
nu
n
Tas ir nevis Vienotības, bet tavu vecāku un skolotāju triumfs- izaudzināt tādu plānprātiņu.
  • 5
  • 2
Joks.
J
Ceru, ka vismaz Vienotības nelieši kritīs visi cauri. Joks.
Milda
M
Arī Zīļukam (NA) laiks aut kājas par letiņu nodevību.
  • 4
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas