Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Visvairāk pērk ķengu grāmatas par politiķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Otrkārt, pārāk daudz jautājumu un pārāk jau Jūs te zīmējaties ar saviem komentāriem, lai Jūs ņemtu par pilnu, tāpēc ejiet ...pats zinat kur. ....................................................... .......................................................... A sprātīgi, sevišķi par zīmēšanos - tā es tiešam daru, eju pa ielu un visiem, bakstot sev krūtis, saku - es esmu KLM ! Visi aplaudē un pasniedz ziedus. Tas, ka Jūs nelietojat niku - Jūsu darīšana. Par jautājumu daudzumu - iespējams, tādēļ, ka, kļūdoties, uzskatīju Jūs par pilnu. Piedodiet. Par iešanu pats ziniet kur - dubulti kļūdījos, protams, atkal zīmējoties. Tas arī viss.
Jukums
J
Protams, labāk ja zaglīgu politiķu atmaskošanu veic prokuratūra vai KNAB - a viņi to nevar vai nevēlas, tad ir labi ja to dara jebkurš, kurš nav samierinājies ar šādām darbībām. Un es nesauktu cilvēkus, kuri to dara, par paparaci - te ir pavisam citas lietas. Pat ja mēs redzam tikai sākumu (visi bija materiāli aptuveni vienā situācijā) un beigas (sauiņa neliešu sagrābusi visu), tad procesi, kuru rezultātā ir veidojusies šāda situācija, pat teorētiski nevar būt tīri no likuma un morāles pārkāpsanas. Un par darbībām ir jāsaņem vismaz vēstures sods, ja paslaik to juristi vēl nespēj realizēt.
Pirmkārt nevajag savu pēdējo komentāru veltīt Birznieces kundzei. Ne viņa par Jums līdzīgiem astoņu klašu absolventiem izteicās. bet es, kas tāpat kā Jūs grib palikt anonīms. Es tikai tāpat kā mūsu sen aizmirstais draugs Čeloveks nelietoju niku. Vārda vietā nospiežu vienreiz space taustiņu un viss :) Otrkārt, pārāk daudz jautājumu un pārāk jau Jūs te zīmējaties ar saviem komentāriem, lai Jūs ņemtu par pilnu, tapēc ejiet ... pats zinat kur.
Angola Airlines
A
Pirmkārt, Latvijā un brīvajā pasaulē vispār eksistē tāda nejauka būšana kā ''vārda brīvība'", kas paredz, ka nevienu nedrīkst tiesāt par to, ka viņa uzskati nepatīk kādam citam, bet izrēķināšanās ar kādam nepatīkamu grāmatu autoriem ir politiskā cenzūra un kā tāda ir aizliegta ar likumu. Otrkārt, arī noilguma iestāšanās faktu konstatē ne jau paparaci, bet kompetentās iestādes. Vai šāds konstatējums ir par kungu, ko paparaci apsaukājis par "Kampēju", vai to otru, kuram cits paparaci šuj nozagta miljarda lietu? Kurš no viņiem ir nonācis tiesas priekšā ar slimojošu tiesas sastāvu? Treškārt, mēģinājumi tiesāties ar paparaci ir, bija un būs, bet tikai tādās lietās kad paparaci nesankcionēti nobildējis slavenības sievu vai arī kāds nokaitināts slavenība parādījis pārāk uzmācīgam paparaci tuvcīņas paņēmienus. Bet kaut ko tādu var atļauties popzvaigzne, nevis politiķis. Demokrātija ir iekārta, kur politiķus drīkst arī kritizēt. Vēl vairāk, pastāv vesels bars Orvelu lasījušu bet nesapratušu cilvīšu grupa, kas uzskata, ka valdību drīkst TIKAI kritizēt un ne citādi. Tā kā mūsu sabiedrībā tiesiskā nihilisma un nepatikas pret savu valsti līmenis ir vērā ņemams, tad tādiem paparaci ir un būs noiets.
Jukums
J
Vai zagļu aktivitātes tiešām var nosaukt par darbīgumu šā jēdziena pozitīvajā nozīmē?
ha
h
tiešām labi pateikts, pirmkārt, ķengas (un bišķi gan jau par antonijas ielas naudu), un otrkārt, kā kļūt bagātam, kasot nabu un aprejot darbīgos. tipiskā latvieša grāmatplaukts.
KLM
K
Vai Jūs, lūdzu, varētu tuvāk paskaidrot par ''vietējās varas ķengāšanu''? Un kādēļ ''garā vājajiem un astoņu klašu beidzējiem tas ir īpaši jautri''? Un kādēļ, iespējams, arī 9, 10,11, 12 klašu un pat augstskolu beigušajiem tas arī ir jautri? Un vai Jūs arī uzjautrina, lai arī caur asarām, mūsu vietējās varas, kā Jūs rakstāt, pārstāvji, piemēram, ar hūti, Stabilitātes Garants vai mākoņos mītošais? Jo, manuprāt, atliek vienīgi uzjautrināties, pat raudot, apzinoties, ka citādi vienkārši var nojūgties...Kā citādi var izskaidrot faktu, vienīgi uzjautrinoties, ka nav notiesāts neviens (!) valsts izlaupītājs, neviens, kurš par pliku ierēdņa aldziņu ticis pie miljoniem, un tādu piemēru ir simtiem ! Un tas attiecas arī uz Jūs pieminētajiem ''kupi prodai kultūras'' dižgariem, un kas svarīgi, ar Jūs piesaukto 8 klašu izglītību. Vai Jums tas nešķiet jautri?
Ku-Kū
K
Es gan neuzskatu tās par ķengu grāmatām,bet par vēsturisku kriminālromānu.Varbūt autore grib teikt,ka grāmata par Kaupēnu arī ir ķengu grāmata.Ikvienā mājā vajadzētu būt šīm grāmatām,lai mazbērnu zin, kā un kurš iznīcināja Latvijas valsti un tautu.
vilis
v
Neesmu zaglis,bet gan tāds pats nabags kā tu.
Pilnībā piekrītu, tik bēda, ka lielāka pūļa daļa tika sagatavota arī jau laikus ar biznesa metodēm. No sākuma pataisot tautu par kupi prodai kultūru, kas neko savā dzīvē saskatīt neprot kā vien atlaižu cenas lielveikalos. Tad kad bezsmadzeņu patērētāju masa nogatavojusies un pati spriest nav spējīga, tad arī caur mēdijiem tiek panākts tas, ko jūs minējāt, vietējās varas ķengāšana. Garā vājajiem un astoņu klašu beidzējiem tas ir īpaši jautri. Tapēc nebrīnieties par SC panākumiem latviešu vidū. Vai esat kādu ķengājošu vai negatīvu rakstu lasījuši par SC? It īpaši krievu presē? Domāju, katram jau atbilde zināma ...
Deguns
D
Vēl jo varāk. Atvainojos ka piemirsu. Tas tikai vēlreiz apliecina patiesību ka ar zag šanu pie nemirstības ne pats, ne berni nevar tikt.
Gēns
G
a padegs nebij slavens?
Deguns
D
No Ulmaņlaiku slavenībām tikai diviem uzcelti pieminekļi: Ulmanim un baskājim māksliniekam Irbītim. Irbītim, starp citu, labāks. Ko no tā būs mācīties?
XXL
X
Nesaprotu latviešu uzņēmējus -nolaist cenu zem pašizmaksas atsevišķām grāmatām skaitās izmisuma rīcība! Ja grāmatu nepērk, jāatzīst sava neveiksme nevis jācenšas to marinēt plauktā gadiem, lai tikai būtu teroētiski kaut ko nopelnījuši. Pasaulē normāli skaitās, ja no 10 darījumiem kādos divos nopelna labi, seši ap pašizmaksu, bet atlikušie divi var nest arī zaudējumus!
>14.55
&
muļķīti, tu neceri, ka tevi zagli kāds apbrīno>>>>>>> šie zagļi tiks izstumti no cilvēku sabiedrības kā strutas augonī...laika jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas