Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

VL-TB/LNNK ģenerālsekretārs: Pie šādas koalīcijas nonācām dažādo sarkano līniju, nevis mūsu iegribas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
NA tieslietu ministrs guļ. Lemberga lietā sakrāti 150 sējumi, bet tiesas darbi neseko. Lembergs paceltu galvu un ar smīnu sejā startē uz vēlēšanām, ņirgājas par NA tieslietu ministru.
vaitad
v
VL tuvāki būtu Latvijas mafiozās struktūras radītāji, kuri līdz šim laikam arī tur dzīvo, no ZZS? Tad mana izvēle būs nopietni jāpardomā. Pret RP nav nekādu pretenziju,izņemot lielko velmi draudzībai ar SC. Bet kuri tad labāki, ZZS balsojot ar SC vai Reformistu vēlmes? Vismaz no šiem trijiem vismazāk korumpēta jau nu noteikti ir RP.
xxx
x
Nabadziņi visi viņus apkakareja. Diez ko darīs kad pensionāri, kas vēl balso par viņiem, beigsies.
!!
!
,,ZZS mums ir tuvāka", beidzot skaidra valoda, kāpēc Dzintars negrib grozījumus pašvaldības deputāta statusa likumā.
Johaidi !
J
Kāda vella pēc, latviešiem vajadzīgas nez cik partijas. Pietiktu ar divām;" Visi par vienu" un "Viens par visiem".
Ieva
I
Saprotu, ka kārtīgam latvietim jābalso par Vienotību! Kamēr tur ir Dombrovskis un vēl pāris cilvēku, ir vēl vērts par viņiem balsot. Tā tomēr ir partija, kurai svarīgi (vismaz šobrīd), kā jūtas arī latvietis savā zemē.
Eriks
E
Par Vienotību un NA- balsot ! Vēl jau par LV un latviešiem cīnās arī ārzemju tautieši, ALA un PBLA. Vienīgais mīnuss ir tas, ka ārzemēs dzīvojošie "trimdinieki" un viņu pēcteči nepērk ne zemi ne dārgas mājas, ne dzīvokļus Rīgā un visā Latvijā, bet sūkstās, ka to visu pērk krievi u.c.
  • 3
  • 1
xx
x
Ģenerālsekretārs? Negantas asociācijas. Vai man vien?
laiks
l
SC un NA kangari - lata slepkavas jāpadzen! Rīcības partija aicina padarīt 1. jūnija vēlēšanas par referendumu pret eiro. Centrālās Vēlēšanu Komisijas kārtējais atteikums uzsākt parakstu vākšanu tautas nobalsošanas rīkošanai sakarā ar eiro ieviešanu, parāda, ka vara neļaus tautai demokrātiski lemt savu un savas valsts likteni. Tāpēc Rīcības partija aicina padarīt 1. jūnija pašvaldību vēlēšanas Rīgā par referendumu pret eiro. Rīcības partija ir vienīgais lata aizstāvju saraksts Rīgas Domes vēlēšanās. Pēc Lielbritānijas 2. maija pašvaldību vēlēšanu parauga ( 26 % balsu par Lielbritānijas Neatkarības partiju (UKIP)), vēlētāji jau 1. jūnijā var sodīt lata slepkavas un soli pa solim samazināt kangarisko eirolīdēju varu Latvijas politikā. Balss par Rīcības partiju – balss par lata nākotni, par Rīgas un Latvijas nākotni!
Anna
A
Iznira Rīcības partija ar savām murgu idejām., ak kā jums arī gribas tikt pie tā pīrāga, reformisti atradušies.
  • 6
  • 0
zuze
z
Nevajag ne SC, ne NA, bet vēl mazāk Rīcības partiju! Demagogi!
  • 4
  • 1
Guntis
G
Interesanti, kas ir šī „intervija”? Maskēts signāls par NA kārtējo mēģinājumu provocēt ietekmes pārdali valdošajā koalīcijā? Vienkāršs stulbums? Lai gan patiesībā „intervijas” mērķis ir skaidri redzams. Gan NA, gan VIENOTĪBAI kā kauls rīklē ir Reformu partijas mēģinājumi panākt kvalitatīvas izmaiņas valsts pārvaldē. Tas ir mēģinājums sakārtot izglītības sistēmu, ieviešot vairākas reformas gan profesionālajā izglītībā, gan studiju virzienu akreditācijā, gan pedagogu atalgojuma sistēmā un izskaužot „biznesa projektu” sindromu izglītībā. Tās ir reformas administratīvi teritoriālajā jomā, paredzot iespēju veidot lielus novadus ap reģionālās un nacionālās nozīmes attīstības centriem, deputātu skaita samazināšana, kā arī lēmējvaras nodalīšana no izpildvaras, novēršot absurdās situācijas, kad pašvaldības domes deputāti hierarhiski ir padoti amatpersonai, kuru viņi paši ir iecēluši amatā (izpilddirektoram), un ir hierarhiski padoti paši sev kā pašvaldības augstākas lēmējinstitūcijas locekļiem (deputātiem). Šķiet, ka NA īpašu uztraukumu rada Iekšlietu ministrijas aktivitātes, izveidojot neatkarīgu Iekšējās drošības biroju, lai novērstu situācijas, ka IDB darbiniekiem ir jāizmeklē kolēģu iespējamie pārkāpumi un jāpieņem lēmumi par viņu sodīšanu, kā arī nacionālā kriminālizlūkošanas modeļa ieviešana, apvienojot visas Latvijas tiesībaizsardzības iestādes vienotā, efektīvi strādājošā sistēmā. Katrs, kas par šiem jautājumiem kaut mazliet interesējas, var iepazīties gan ar Reformu partijas padarīto, gan plānotajiem darbiem valsts pārvaldes jomā šīs partijas mājas lapā. Taču izskatās, ka vislielākais uztraukums NA rindās rodas tad, kad runa ievirzās par Reformu partijas aktivitātēm, cenšoties ierobežot SMAGOS UN ĻOTI SMAGOS NOZIEGUMOS APSŪDZĒTOS deputātus no lēmumu pieņemšanas pašvaldībās. Tiek darīts viss iespējamais, lai to pārvērstu par ministra Sprūdža „atriebības aktu” Lembergam vai pat par satversmes pārkāpumu. Nav jau brīnums, ka pēdējā laikā (un arī šajā „intervijā”) NA neuzkrītoši norāda uz savām simpātijām ZZS. Taču vienlaikus NA „aizmirst”, ka jau šobrīd līdzīga norma darbojas attiecībā uz ierēdņiem gadījumos, kad pret viņiem tiek uzsākta disciplinārlieta. Var jau teikt – deputāts nav kaut kāds ierēdnis. Bet vai tad pašvaldību deputāti pieņem mazāk nozīmīgus lēmums, nekā ierēdņi? Domāju, ka katram normālam cilvēkam ir skaidrs – no Reformu partijas uzsāktajām reformām baidās. Tās nepatīk, jo mazina iespēju iedzīvoties un tirgoties ar ietekmi. Tās kaitina, jo apgrūtina nodarboties ar „vētrainas darbības imitāciju”. Ar ZZS viss būtu daudz vienkāršāk. Tā kā līdz šim. Tāpēc arī pašreiz ir tik masīvi uzbrukumi partijas redzamākajiem cilvēkiem. Neiedziļinoties garā apcerēšanā, iesaku padomāt – ja jau Sprūdža kungs nodarbojas ar nodokļu apiešanas shēmām, kā to mēģina iestāstīt Pietiek.com, NRA un citi angažēti avoti, kāpēc neko nedara VID? Un ne tikai VID, bet arī ENAP un KNAB?
vēl viens kolhozu aristokrāts
v
Šoreiz neavy van blue. Viņam riebjas lumpeņi,jeb savi vecāki. Āksts.
K-K
K
... VL Generalsekretara izpratne ir pareiza, un politiska situacija korekta, jo pirmsvelesanas situacija VL/NA, jalauj paradities visu l5. kolonnas lidzskrejeju lumpensabiedribas nodevigai attieksmei pret valsti un Satversmi !
K-K
K
... CIK NADZIGI HERMANA LUMPENBARS MEGINA NOSLAPET VISU LATVISKO AR MASIVU PIEDALISANOS KOMENTARU SNIEGSANA !!!! ... NU, NESTRADAS SI METODE VAIRS, JO INFORMACIJA PAR PATIESIBU IR PIEEJAMA VISUR - UN TA VL/NA LATVIJAS REPUBLIKAS ATTISTIBAS PROGRAMMA, KA ARI FAKTUALAIS SNIEDZIENS TAS KONTEKSTA IR ZINAMS VISIEM LATVIESIEM - NESKATOTIES UZ NEPROPORCIONALO MINISTRU SKAITU , NEATTIECIGAS MINISTRIJAS !!!
nesaprotu!
n
Lūsis tas lumpenis, vai kā?
  • 2
  • 1
Vēlētājs
V
Aivāciet no priekšplāna Parādnieku.Lai audzē savu bizi un neizglītots nelien politikā. Vai arī no"silītes" grib nosegt savas parādsaistības.
Vai
V
uz Lūsi nevar dabūt licenzi?
pele
p
Vai tiešām cilvēki vēl tic vienotībai?
redz!
r
Kam tad vēl ticēt? Neko labāku neredzu!
  • 4
  • 1
runcis
r
Tic un atbalsta!
  • 10
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas