Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

VL-TB/LNNK neplāno sodīt kultūras ministri par dalību Krievijas dienas svinībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Assiss
A
Jākaunās un vēlreiz jākaunās ka Latvijas kultūras ministrs tā rīkojās. Kaunaties.
tā lūk
t
Bez Krievijas neatkarības nebūtu Latvijas neatkarības bet Putina Krievija nav Jeļcina laika Krievija.
bet okupācijas atzīšana
b
- tā jau ir pavisam cita "opera" un pie tās mums visiem jāstrādā.
  • 1
  • 0
starp citu...
s
Krievijas neatkarības deklarēšanas diena principā neatšķiras no Latvijas valstiskās neatkarības pasludināšanas dienas un tās politiskās nozīmes.
  • 2
  • 0
pakaļā
p
bez ziepēm....
to nikuliem
t
Tai kundzītei tik padod par valsts līdzekļiem braucienu kopā ar vīru uz Austrāliju un ikrus Krievijas vēstniecībā. Un katru reizi Raivis viņ ir gatavs aizstāvet ar putām uz lūpām. Tad jau laikam bus kādas kopīgas intereses.
jā, Dzintar,
j
ar revanšistu aģentūras iefiltrēšanos ir jācīnās un "baķkas" jāmet ārā savlaicīgi!
  • 0
  • 0
Juris
J
Raivis tur izskatās tāds -visgaišākais tēls, bet visapkārt gan salīduši tādi, kuriem nedrīkst ticēt nevienam vārdam! Varbūt tā ir apzināta NA izputināšana ar "maigās varas" metodēm?! Jautājums: vai Dzintars to neredz vai tēlo muļķi? Ja otrais variants, tad kāpēc?
  • 2
  • 0
Faktu fabrika
F
No kurienes un ka "Pietiek" iegust savu informaciju. Tas kas atlauts Lapsam nav atlauts Poikanam. Jabrinas, ka tas Lapsa var tik radosi un viegli cept un varit, griezt un sut.
redz!
r
Ja cilvēki intensīvi dara savu darbu, tad arī rezultāti ir! Ne velti daudzās valstīs šādiem cilvēkiem piegriež skābekli, jo politiķiem traucē mierīgu dzīvi!
  • 1
  • 1
hmm...
h
Tāds dīvains un nesaprotams veidojums tā NA!
Dr.xy
D
Vai sis foto ir uznemts Ligo svetkos ? Kas ir ministres sarunu partneris saja foto? Ja,foto nav uznemts Ligo svetkos,tad ko var secinat no ministres vainadzina un debilas grimases ? NA sada "ministre" ,nekavejoties, ir japadzen ! Latvijas Valsts Kulturas ministram nav ko meklet Launuma Imperijas svetkos !
Osis
O
"Maigās varas" politika darbībā!
  • 2
  • 0
Tautu meita
T
neslavu celt latvieši ar zemu intelektu apguvluši ir pat labāk nekā krievi. Nu kāpēc Jūs tik ļoti neieredzat paši sevi? Parādiet man to ,, ēņģeli ,, , kas visu darīs pareizi! Kā ir ar jums pašu, kā ar aprunāšanu, melošanu ?!
Ilze
I
Ja mums ir kultūras ministre, par kuru kauns, tad ko lai saka? Domāju, ka lielais vairums sakož zobus, klusē un ... neiet uz vēlēšanām, jo pārņēmusi bezcerība. Nav jau runa tikai paŗ šo reizi, bet par kopējām šīs kundzes izdarībām un neizdarībām. Viņai pat muti labāk turēt ciet, lai nekaitinātu sabiedrību!
  • 2
  • 1
Gatis
G
Jau skatoties uz viņu... labāk neteikšu! Bilde laba:):):)
Racionāli
R
Ja Latvijas kultūres ministrei ir konkrēti mēŗķi - noorganizēt latviešu kultūras dienas un koncertus, popularizēt Latviju KOMKRĒTOS projektos Krievijā, tad viss ir normāli. Bet ja ministre ir ieradusies ikru ēšanā apspriest tikai un vienīgi "jauno vilni", vai citas Krievijas pseidokultūras aktivitātes Latvijā, tad tāda ministre mums nav vajadzīga. Redzēs, vai kopā ar Truksni, Paulu un .c. teiks runas Novaja volna atklāšanā. Protams, Latvijas kultūras ministres klātbūtne impērijas saieta bija divdomīga.
Nameisis
N
Nekā divdomīga - īstie ikri ... un vēl nahaļavu ... Nē, nekā divdomīga ...
  • 0
  • 1
šitas komentars ir jalas visiem.
š
====Īsts latvietis 12. jūnijā iet uz krievu vēstniecību pierīties ikrus un vodku, bet 14. un 17. jūnijā raud par izsūtītajiem un apšautajiem latviešiem. Tas ir īsts NA paraugs.
arprāts, tauta nesaprot!!!!!!!!!
a
Vešakovs. krievijas vestnieks ir teicis atkal un atkal ka latvijā nebija okupācija. tad kā var Dzintars sutit ministru pie tāda cilvēka. ja Vestnieks nerespektē latvijas vesturi, tad kā var Ministre respektēt krievijas vestnieku. tur taču jabut idiotam lai atļāutu tādu ciemošanos.
kāpēc žanna akantjeva
k
lai nedziedātu komsomoļci dobrovoļci mi siļni našei vernoju družboi.
kaut kas vains ar NA partiju
k
labi ka es tur nepieteicos. jo tagad skaidrs ka tur nav nekāda kartība. ka vispar var latvietis iet uz krievu vestnieku pasākumiem ka krievijas vestnieks ir tik daudz reizes teicis ka latvijā nebija okupācija. nu kā var sutīt ministru pie tāda cilvēka. tas ir pazemojums latviešu tautai ka NA sut savu ministru tur.
tas "vains" ir
t
revanšistu aģentūras iefiltrēšanās...Ar to jācīnās un "baķkas" jāmet ārā!
  • 1
  • 0
anta
a
ja, atlaist Grendu, vina piekrita piedalijas krievija vestn
antim
a
Nedzeŗ vairs, rīt darba diena.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas