Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

VUGD priekšnieka amatam virzīs Oskaru Āboliņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UNIX
U
Lai veicas Āboliņa kungam,bet ja personīgi, tad labāk šajā amatā būtu paticis redzēt Plēgermani.Bet tas jau manas subjektīvais viedoklis.
fakti
f
jau sen vaiadzēja netikai policijā, bet ari VUGD piesaistīt cilvēķu no arzemēm: francijas, vai vācijas, vai danījas, vai kanādas vai austrijas. jo skaidrs ir tikai VIENS: ========== Latvijā ministri ieliekt tādus pašus psrs samaitātus cilvēkus kas turpinās idiotu organizāciju. ========= latvijā policijā un VUGD nemainīsies nekas kamer psrs samaitātie vald ministriju.... --- ko jus vel nesaprotat?
psrs samaitātu cilvēku
p
atkal virz cilvēku kas nevar organizēt savu zeķu atvilkni. cik ilgi tauta gaidīs lai priekšnieki nav psrs samaitātie????
Jautājumi par VUGD darbu
J
Esmu ugunsdzēsējs ar lielu darba stāžu un pieredzi. Tomēr ir daudz neskaidrību un jautājumu. Kāpēc policijā vairs nav 24 stundu darbs, bet VUGD turpina strādāt pa 24 stundām? Vai tad nevar pāriet uz 12? Kāpēc vieni var iztikt ar darbu tikai VUGD, bet citi strādā 2-3 darbos un tad darbā VUGD nak atpūsties. Vai tas ir normāli? Un tad mēs brīnāmies, ka ugunsdzēsējs nespēj efektīgi dzēst ugunsgrēku, izraisa visādas avārijas, jo nav izgulējies, bieži slimo, jo ir pārguris. Vai jauns priekšnieks mainīs šo kārtību?
zix
z
Ko viņi visi ēd?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas