Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Zalāns: Dzintara kļūšana par prezidentu radītu problēmas Latvijas tēlam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirnekliene Šeloba
z
Vispār jau smieklīgi, ka visi apspriež notikumu, kas teorētiski varētu iestāties tikai pēc 12 gadiem. Bet citādi - kāpēc gan R.Dz. nevarētu būt prezidents? Vismaz viņš nebūtu marionete...
WWW
W
Vai tad Zalāns pats nav problēma priekš Latvijas?
halo
h
Uz jautājumu, vai J. Urbanovičs redz R. Dzintaru kā nākamo prezidentu, “saskaņietis” atbild viennozīmīgi: “Šobrīd – tāds, kāds viņš ir – nē. R. Dzintars neieredz vienu daļu sabiedrības. Latvijā trūkst mīlestības un labestības. Ir skumji, ja naids un atriebes kāre ir politiskās darbības dzinulis.” =========== Ja ir kāda partiju kas ienīst cilvēkus, tad tā ir Saskaņas centrs ar Urbanoviču. Tik paranoiski kā Urbanovics ar Usakovu ienīst mani neviens neienīst
blaaa
b
zalanu uz kudras purvu.
no tautas
n
Es balsotu par latvisku Latviju un Dzintara kungu pat ar abām rokām.Lai jums veicās !!
Latvietis
L
Visu cieņu VL. ,jūs esat latvju tautas cerība.!!! Dodiet mums jaunu tautas Atmodu, lai nokratītu kangaru un jūdasu jūgu ,ieskaitot zalānu
archivārs
a
Man šoreiz archīvs nav vajadzīgs,jo pats savām acīm redzēju,ka mūsu ciema puiši no leģiona slēpās mežos,šķūņos,bēniņos,bet viņus medīja kā meža zvērus. Tieši tāpēc mani pretīgs ir krievu šovinistu un Dzintara organizētais šovs Rīgas centrā 16.martā,lai Krievijas TV leģionārus visai pasaulei varētu demonstrēt kā brīvprātīgos. Bez Dzintara aktivitātēm kremļa polittehnologiem būtu daudz grūtāk mūs apmelot.
Mālpils Jānis
M
Patiešām, es Jums saku. Raivis Dzintars ir jāvirza par LATVIJAS VALSTS prezidentu. Tas nekas, ka ar gadiem nav. To var manīt. Jaunība nav trūkums - tā ir pat priekšrocība. Un jāvēl LATVIJAI TAUTAI, nevis tam Saeimas idiotu vairākumam, kam nav nekas ne mugurkaulā, ne galvā, pat ne iekšās. Raivim Dzintaram (pat tik jaunam), ir gan mugurkauls, gan galva, gan iekšas. Lai veicas Tev - Raivi Dzintar! Ar mīletību pret Jums visiem. Laimīgu un panākumiem bagātu Jauno Gadu!
Pārdomas
P
Man prieks, ka tieši Zalāns tā domā, būdams ārkārtīgi nesimpātisks un neharizmātisks cilvēks. Ja Zalānam patiktu Dzintars, tad būtu jāsāk šaubīties par Dzintaru.
vēsturnieks
v
> leģionāri BRĪVPRĀTĪGI palīdzējuši Hitleram iekarot pasauli. cienītais archivār, Par maz esat sēdējis archīvā. Atveriet laikrakstu Tēvija, 1944. Tur jūs izlasīsit, ka tiem latviešiem, kas izvairījās no leģiona tika piespriests nāves sods.
archivārs
a
Nepiekrītu,ka "latviešiem karot zem nacionāliem karogiem nekad nav bijis iespējams".Ne Latvijas brīvības cīnītāji,ne kurelieši,ne mažabrāļi necīnījās zem svešiem karogiem.Nezinu,kāpēc Dzintars nepiedalās viņu piemiņas pasākumos.Leģionārus piemin Lestenē un baznīcās.Turpretī Rīgas centrā 16.martā notiek krievu šovinistu un Dzintara organizēts propagandas šovs,ka leģionāri BRĪVPRĀTĪGI palīdzējuši Hitleram iekarot pasauli. No 150 tūkstošiem leģionāru tikai četri tūkstoši aizgāja mežabrāļos.Salīdzinot ar 70 tūkstošiem leišu mežabrāļu,tas ir smieklīgi maz.Tāpēc jau arī Lietuvā ir tikai 5% krievu.Taču,lai cik maz arī nebūtu latviešu nacionālo partizānu,man kauns,ka mēs savus varoņus tā noniecinām un negodinām viņus pie Brīvības pieminekļa.
Venta
V
Zalāns grauj Kuldīgas tēlu.
Sēlis
S
Zalānam jau sen smadzenes apskalotas,jo TP propogandas ietekmē daudzi ir zaudējuši sajēgu.
Es māku.
E
2+2=4.
Nu īstais
N
Grūtups pamanās vienmēr spriedelēt kā svarīga persona, kas gandrīz izlems Latvijas nākotni. Ak, vai, Latvija ir pilna ar varaskāriem ākstiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


Grūtups: Dzintaram ir potenciāls kļūt par Valsts prezidentu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas