Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Zalāns sašutis par premjera lēmumu apturēt autobusu iepirkuma konkursu

Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) lēmums apturēt skolēnu autobusu iepirkuma konkursu «liecina par premjera aprobežoto domāšanas veidu,» _Dienai _sacīja Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP). Viņš paredz, ka šī valdības vadītāja lēmuma dēļ ir apdraudētas iespējas nodrošināt pašvaldības 1.septembrī ar skolām nepieciešamajiem autobusiem.

E.Zalāns ir komandējumā ārpus valsts un Latvijā atgriezīsies svētdien vakarā, bet pirmdien ir nolēmis iesniegt premjeram demisijas rakstu. Viņš vēl nezina, ko darīs turpmāk, taču viens esot skaidrs, ka tagad viņš varēšot atklātāk paust savas domas. Ja valdības vadītājs arī tagad neuzticas TP ministriem, tas tikai parāda, ka «viņš mūs nekad nav uzlūkojis kā partnerus,» uzskata E.Zalāns.

Jaunā laika paziņojumus par Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas sadalīšanu, funkcijas nododot četrām citām ministrijām, pašvaldību ministrs vispār negribēja komentēt, jo «nevar parodiju komentēt kā teātri». Ja E.Zalāna plānā bijis paredzēts veidot Attīstības ministriju, funkcijas apvienojot, tad te esot iecerēts pretējais — tās sadalīt, un pašvaldībām tad būtu pa vairākām ministrijām jāstaigā. Taču E.Zalāns vēl cer, ka Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas reorganizācija tik drīz nenotiks, jo — lai to izdarītu, ir nepieciešams veikt izmaiņas vairākos likumos, kam būs vajadzīgs Saeimas vairākuma atbalsts.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas