Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Zaļo Rīgas mēra amata kandidāts varētu būt Vējonis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaļais
Z
Pēc Vējoņa teiktā, "zaļo" lēmums startēt Rīgas domes vēlēšanās ar atsevišķu sarakstu nav nekas ārkārtējs, jo vairākās Latvijas pašvaldībās "zaļie" ir startējuši ar savu sarakstu, "zemnieki" - ar savu. ------------------------------------------------------- Šis varētu būt ZZS beigu sākums-ko var atļauties provincē, to nedrīkst Rīgā.Nu nebūs Jums Vējoni vieniem to piecu procentu! Atbalstu zaļo kustību, bet savu balsi vēja izmest netaisos. Balsošu par VL.
Buba
B
Un Sileniekam atkal iecerēta silta vietiņa brīvostā... Šitie (modificētie) sūdi ne tikai negrimst, bet vēl izplatās kā trub-veidīgas metastāzes.
Viks
V
Malači , ka atšuva zemniekus-procentus vieniem nepārvarēt- Saskaņai būs vairak.
Harijs
H
Zaļie izdara kļūdu Rīgā neejot kopā ar zemniekiem, tā viņi 5 % barjeru nepārvarēs. Būtu balsojis par kopējo sarakstu, tagad stigri jāpadomā.
Andris
A
Ir vel palikusi mums Latviesiem pedeja ZAGLU UN DEMAGOGU PARTIJA . Rigu ,lai vini vero tikai no TALIENES .Tas ,ka vins tur nebus ,var but vinam un lembergam ir saubas ,bet parejie m---nav vispar tirzajams jautajums.
bārda
b
lielāko kretīu mklēja līdz atrada
Sarmīte
S
Vējonis ir labs kandidāts! nevar salīdzināt ar tiem pārējiem saeimas kabatu rauséjiem. Es par zaļu rīgu.
Juris
J
Jadara vis lai tādi vejoņi ne tuvu netiktu pie Rigas.
Vārds
V
viņi jau paši to dara startējot atsevišķi
  • 2
  • 0
rīdzinieks
r
Stulbums par Rīgas mēra kandidātu ieteikt cilvēku, kurš nedzīvo Rīgā. Vai viņš atšķir Ziepniekkkalnu no Zolitūdes, Jaunciemu no Jaunmīlgrāvja? Vai zina, ar kādu tramvaju var aizbraukt uz Bišumuižu? Lai kandidē par mēru Ogrē vai kaut kur Malēnijā.
:)
:
Varēs mazbērniem lielīties - biju Rīgas mēra kandidāts. :) Tas ir arī viss!
lēcējžurkam
l
Sākt vajag ar Vecmīlgrāvja smakas likvidēšanu.
alberts
a
Nav vērts pat censties! Krievi šā vai tā ievēlēs Ušakovu un lai viņš tad arī izstrebj visu to ko savārijis. kāpēc tas būtu jādara CITAM?
Troll
T
Vējoni var dabūt, vēju arī, bet kur to harizmu dabūs? Vējonis ir dzimis malēnietis, varbūt harizmu ar maisu nesīs istabā? Bet ja runā nopietni, tad lai no RD patriektu Ušaku ar visiem viņa koškām, te tūļas, muļļas un lēnie divplākšņi neder. Te ir vajadzīgs apsviedīgs džeks. Tāds kā Lembergs Ventspilī. Bet varbūt Lembergu var pierunāt? Pacēla Ventspili, pacels arī Rīgu?
pakausis
p
Pareiz ir. ZZS reālisti.. nav jēgas neko sakarīgāku nemaz piedāvāt. Ja jau nekas nespīd, tad nespīd.. Bet nu protams pazīmēties - mēs vēl esam politikā, neskaitiet mūs starp tām partijām kuras nelaiž uz TV debatēm - to protams vajag.. tad nu jāpiedalās Rīgā ir tais vēlēšanās. Bet nu tā.. bez iespringuma. :))
Vārds
V
Vējonis Rīgā būtu normāls kandidāts, bet ķļūda ir startēt atsevišķi bez zemniekiem.
  • 2
  • 0
Andris
A
Tev smadzenes ir parparskalotas ,vismaz pakluse ,tavi kandidati var but vienigi tikai no SC .Nepiedalies ,jeb neruna to ko nezini .Nemaisies te Latviesiem pa vidu .Aizej parbaudi asins spiedienu PAKAUSI .Pec taviem ieprieksajas dienas komentariem esi ----CIVILIZACIJAS ATRAUGA .Labak pasapno par savu SIRIJU,KRIEVIJU ,kur driz tiks skaiditi KRIEVU DZELZI.
  • 2
  • 0
Juhanss
J
ZZS nu galigi trucigi ar kadriem-ja jau Vejonis bus Rigas mera kandidats.Brikmanim jau nu vajadzeja zinat Stalina sparnoto teicienu-kadri izskir visu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas