Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Zariņš: Latvenergo tarifu apstrīdēšana tiesā ir tukšs laika tēriņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Zariņa un & alga nāk no ( it kā) regulējamiem monopolistiem, - jo lielāks tarifs, jo biezāks piķis. Vārna vārnai ...
Viktorovičs
V
Ko tas glumais Zariņš tur muld - ja ne savādāk, tad caur tiesu ir jāpiegriež skābeklis šitai laupītāju bandai !!!
Beerzs
B
Kāds ir padomājis, ka tarifus pieprasa celt nevis uzņēmums, bet valsts!
reņģiks
r
nē, nopietni, es ceru, ka beigās tiešām "slikto" virzienā lidos ķieģeļi un bruģakmens, ja visas citas iespējas panākt taisnību būs izsmeltas. ar šo rīcību un komentāriem regulators atzīst, ka iegūt viņu institūcijas atbalstu ir tikai formalitāte un ka Latvernergo attiecīgi var brīvi izmantot savu monopolstāvokli, lai ekspluatētu daļu sabiedrības. tā ir uzspļaušana cilvēku vēlmēm un vajadzībām, jo gaidāmā kārtība pat neviena sapņos nevar būt taisnīga, jo dzīve ir pārāk sarežģīta, lai 100 kilovatstundas mēnesī patiešām būtu maģiskā izšķērdēšanas līnija pēc kuras Latvenergo var godīgi teikt, ka cilvēks ir pelnījis bargāku tarifu.
KOBRA
K
UN TAUTA UZ LIELO DUMPI !!!
KOBRA
K
>ZARIŅAM> NE JAU TEV KĀDA TEIKŠANA ! UN ŠODIENAS ''KUNGU'' STULBUMS VAR KĻŪT PAR CĒLONI NOPIETNAM TAUTAS DUMPIM LĪDZ PAT PILNĪGAI VARAS MAIŅAI !!!
he
h
labāk "iesnegt tiesā jautājumu" -kam mums regulātori, kas neko nelemj -maks 1-2% un 2-6 mēnešu noilgumu ;) un kāpēc visi super pamatojumi nav pieejami publiski?? kāda tur konfidencialitāte monopola gadījumos???
trusis nejaukais
t
tiešām, pēc šāda paziņojuma rodas jautājums - kuras intereses tad īsti aizstāv regulātors?
monopolu fans
m
Bet tiesu lai spriezh tiesa, nevis "regulators" kursh savus tiesos pienaakumus pildiit negrib, bet tiesu ietekmeet grib.
monopolu fans
m
Budzeta konsolideesanas ietvaros piedaavaaju sleegt regulatoru. Apstriideet tarifus regulators taapat nevar (vai negrib) bet regulatora uzstaasanaas monopolista PR lomaa ir nelietderiiga, jo monopolam jau ir savs runasviirs. Tad kaapeec mums taads regulators?
lasītājs
l
Tipiska atbilde - ja tā būtu, tad kāda jēga būtu no tiesu sistēmas, no ES tiesu sistēmas u.tml. Ja cilvēki darītu tikai to, ko saka kādas sistēmas pārstāvis, tad cilvēki vispār neko neizdarītu.
keks
k
Debestiņ, kad TAUTAS KALPI brigmaņa veidolā atjēgsies ---- pri čem Brigmanis? Elektrības tarifu paaugstināja Kampars un viņa ieliktenis žigurs.
Dr. pepper
D
Tauta rej,bet valsts un Latvenegro iet tālāk... no tautas.
tieši tā
t
Mūsu valstī problēma ir lielas mājsaimniecības, lielas ģimenes, lielas ģimenes mašīnas, vajag tikai pacelt nodokļus un tarifus, lai cilvēki aiz IZMISUMA sitas nost. Debestiņ, kad TAUTAS KALPI brigmaņa veidolā atjēgsies, kad mazās pensijas sen vairs nav prioritāte, bet šobrīd VISNEAIZSARGĀTAKĀS ir Ģimenes, kur mazi un skolojami bērni un ja kādam no vecākiem vairs nav darba un tādu ir daudz... uzdrošinos apgalvot, ka lielai daļai pensionāri uz "galviņu" sanāk vairāk nekā ģimenēs ar bērniem, un paldies, vecvecākiem, kuri palīdz ar savu pensiju, cik var, lai savus bērnus un mazbērnus stutētu..
marts2020.lv
m
Zariņa kungs, Jūs tāds štrams, televīzijā dažkārt uzstājaties tā kā opozicionārs, tā kā sabiedrības interešu aizstāvis, bet vai esat jurists? Varbūt nevajag tomēr caur medijiem izdarīt tik rupju spiedienu uz tiesu, pirms tiesa vispār lietu ir skatījusi, ka beigās nesanāk klusi nokaunēties ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas