Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Zatlers: Nereāla situācija, ka Maskavā stāvēšu zem Staļina plakātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GO WEST
G
VĒL KĀ STĀVĒSI ! IEDOS "PATEICĪBU " UN VĒL DZIEDĀSI - ZA RO'DIŅU -
i
i
Nestāvi...
Dollija
D
Labi mums tie valstsvīri. Dikti uzmanīgi pret iekarotājvalsts veterāniem - Ušakovs dzers šņabi pie Uzvaras pieminekļa, Zatlers klanīsies Poklonnaja Gorā. Pilnīgi sirds aiz laimes salecas. Tad jau nav jābrīnās, ka iekarotāju maz un mazmazbērniem galviņās ir putra, nevis objektīvā vēsture.
so
s
Interesants domu gājiens Zatleram-principā jau prezidents pieļauj ,ka Maskavā būs Staļina portreri uz ielām,vienīgi cer ,ka tieši svinību vietās ,ko apmeklēs- tie būs novākti! Un ja nu kādam uzskries virsū-ko tad? Demonstratīvi aizies? Un vai maz tāda iespēja aiziet būs- tur viss būs reglamentēts,apsargāts u.t.t...Kam šobrīd ir vajadzīgs ,lai Jūs tur brauktu? Latvijai?
Klementīne
K
Zatler, ja tur būs Staļina plakāti, Tu godināsi slepkavas piemiņu. Aprunājies ar pārējiem Baltijas valstu un Austrumeiropas valstu večiem pie laika, lai nav jākrīt kaunā. Aprunājies pie laika.
replika
r
Ja nemaldos, tad Jūrmalā, Bulduros, okupanti bija uzstellējuši Staļina pieminekli. Šešdesmito gadu pašā sākumā to klusi novāca. Pat komunists Hruščevs vismaz nedaudz spēja nožēlot grēkus, bet šie it kā jaunie un izglītotie laikam saprot, ka nekā cita viņu valstij nav, ka vien militārisms, okupācijas un citu tautu pakļaušanas.
V
V
Nereāla situācija? Tā būtu ireāla izjūta stāvēt zem Staļina portretiem. Kopš Hruščova nosodījuma kaut kas tāds nebija iedomājams pat padomju laikos. Ja kāds 9.maijā vai Oktobra svētkos izietu uz ielas ar Staļina portretu rokā, viņu uzreiz savāktu milicija. Staļins bija tabu! Tas, kas tagad notiek Krievijā, ir atgriešanās piecdesmitajos. Ireāli!
tantuks
t
Man patik .
zirgs
z
Valdis nesaprot, ka problēma jau nav staļina plakātos... āksts, ne prezidents.
Ainārs
A
Valdi, bet Obama ar Braunu nebrauks. Vēl ir laiks dabūt slimības lapu.
sviests
s
Kurš tad lika skriet uz to Maskavu?Var stāvēt labāk zem sava sarkanbaltā karoga !
nils
n
tas ir lidziigi kaa teikt: jaa vinji mus draaza un draazh, bet nu vinji jau daudzus draazh. taa kaa viss kaartiibaa. uzvelku ko vieglaaku un uz maskavu prom!
vot, ņepoņjatkas, ko !
v
kā te stāv pie ratiem, tā tur stāvēs, un kādas kur dekorācijas apkārt, tas ir 33. vietā
Pikselis
P
Vispār jau Rēders smlki izgāzās ar tiem staļina plakātiem. Viņam jau nu vajadzēja zināt, kā tur Maskavā ar tiem plakātiem sastāv. Pa lielam Rēders nevelk intervijas ar valsts amatpersonām. Atceraties, kā viņam gāja ar to lielībmaisu Šleseru?
Arturs - Pensionars
A
Maskava jau vairākkārt ir teikusi,ka Staļina plakātu nebūs.Par to liecina vakar publicētie dokumenti par poļu virsnieku slepkavošanu 1940.gadā.Tiek demonstrēti Staļina paraksti uz šiem dokumentiem.Atveriet Rosarhiv mājas lapu un papētiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas