Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Zatlers: TP ir izniekojusi darba iespēju valdībā

Valsts prezidents Valdis Zatlers pauž nožēlu, ka Tautas partija ir nolēmusi izstāties no valdības, lai gan tā iepriekš bija izteikusi gatavību strādāt valdībā, veltot visus spēkus ekonomiskās krīzes pārvarēšanai un valsts attīstībai. Īslaicīgu politisko interešu vārdā Tautas partija ir izniekojusi  aktīva un produktīva darba iespēju valdībā, uzskata V. Zatlers.

Pārējās koalīcijas partijas Valsts prezidentam ir apliecinājušas, ka turpinās darbu Valda Dombrovska vadītajā Ministru kabinetā. V. Zatlers  ir pārliecināts, ka valdība turpinās īstenot ekonomikas atveseļošanas programmu, kā arī pildīs Latvijas  starptautiskās  saistības.

Valsts prezidents uzsver: „No savas puses es turpināšu atbalstīt valdību, jo tās sekmīgs darbs ir viens no būtiskiem priekšnoteikumiem valsts ekonomiskās  izaugsmes atjaunošanai”.

Par izstāšanos no valdības, atsaucot savus piecus ministrus, TP nolēma trešdien pēcpusdienā, uzskatot, ka premjera Valda Dombrovska (JL) atbilde uz piedāvājumu parakstīt divpusēju vienošanos ar tās vadītāju Andri Šķēli ir neapmierinoša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas