Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Zināmi apvienības "Par labu Latviju" vēlēšanu saraksta līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daiga
D
Ēķi! Atmosties! Vai Tev nemaz nerūp Tavu bērnu nākotne, vai arī esi jau sagrābis tik daudz, ka viņi ir nodrošināti līdz mūža galam? Bet ne jau nauda dzīvē ir galvenais, ir arī citas vērtības, kuras pazaudējot, nauda tās nekad neatsvērs. Vai par to jau neesi pārliecinājies? Tautas interešu nodevība ir slikta lieta, aģitēt par valsts izlaupītājiem, vai var krist vēl zemāk?
pamela
p
ļooti trāpīgi par tiem aplodismentiem + klauna Burkovska mīmika tā "jautātāja"virzienā,kuram jānolasa no lapiņas,ja to neiegaumē.Ēķa/krim.nozieg.apsūdz./ deklarācijas piekritēji,NU NEBŪS NEVIENS !! no (AŠ)2 Premjeri!!Ja šiem impotentiem politiskajiem ir vajadzīgas tik daudz stutes,tad jau saknes SEN sapuvušas un augļi nav sagaidāmi.Redzot iedomājamos kandidātu sarakstus gribas aicināt - "SĀTAN,ATKĀPIES!!".Nepietiks interneta lai nosauktu VISUS noziedzīgos likumus un citus darījumus ko IR JAU paveikušas šīs vecās politkodes,kuru darbības rezultatā no Latvijas kā valsts palikušas tikai caurumotas skrandas.
Andris
A
Daudzi par šiem kretīniem nobalsos,jo tāpat kā Brežņeva laikos varēja zagt melot , bet tikai darbā bija jāierodas,tā kā vēl ir tādu gribētāju daudz,kas pateicoties viņiem saņem neatbilstošu atalgojumu par padarīoto darbu ,daudzi nodokļu nemaksātāji tiek piesegti ,tāpat muita ,robežsardze .Par viņiem balsos visi tie ,kas atbalsta Latvijā kaut kādas nelikumības un arī tie ,kas vispār nelasa,nelieto internetu,pareizāk--neorentējās .Tātad maza mēslu bedrītē jau Latvijā veidojas ,viņiem īstie palīgi bus SC.
juris
j
Es sevi arī pieskaitu pie tautas, bet nekādiem ēķiem neesmu devis tiesības savā vārdā neko deklarēt. Drīzāk priecātos, ja ārtāk beigtos tiesa arī pret ēķi un samais varētu mierīgi, bez steigas sacerēt deklarācijas uz rūtaina papīra.
juris
j
tagad abi blēži līdz galam ir atklājušies. Protams, ka ne jau paši maksās par sevis reklamēšanu. ( Vienam riktīgi parādi, otrs nepārkāps principam - naudas vienvirziena kustība ). Ir atraduši veselu plejādi bezideju cilvēciņu, kas arī cer droši baroties no monopolu biznesa caur valsts kasi.
skuķis
s
uijā, uijā, nikni vilki, uijā, uijā....jā. Var arī 2.variantā - - uijā, uijā, stulbi klauni...
xxx
x
Diemžēl palasi šeit komentārus, manīsi, ka ir pietiekami daudz muļķu, kas par šiem kretīniem balsos.
Tā nu tas ir...
T
LNT šovs "Par labu Latviju" noorganizēts pēc visiem šova likumiem,pat "applodismentu" komanda nolīgta, tas paņēmiens jau pielietots "Mēŗnieku laikos". Ir jābūt galīgi stulbam lai uzņemtu tur notiekošo nopietni,pirmsvēlēšanu deklarācijas ir rakstījušas visas partijas pirms visām vēlēšanām,cik no tām ir izpildītas? Kūr ir TP apņemšanās nodrošināt iespēju izaudzināt un izskolōt trīs bērnus,kas noticis ar TP pārziņā esošo medicīnu,ar Šlesera ceļiem,satiksmi,pastu, 50 000 darbavietām.Deklarācijas šis partijas raksta un aizmirst pēc nokļūšanas Saeimā.Deklarācija ko Ēķis,Stendzenieks un Burkovskis itkā raksta tautas vārdā nonāks turpat kur visas pārējās,deklarēt kā mēs vēlamies dzīvot ir viens - lai sasniegtu deklarēto ir vajadzīgas zināšanas kā to izdarīt. Mēs esam tur kur esam nonākuši (AŠ)2 darbības rezultātā un ar LNT pieaicināto dažu statistu klātbūtnē uzrakstītā itkā "tautas"deklarācija ir vienkārši (AŠ)2 reklāma un muļķu ķeršana.
anonīmais šakālis
a
Kur tad ir tie uzņēmēji???
cui
c
un tak kāds droši vien arī par šiem āžiem nobalsos :-( kaut gan mani šī zināšana rosinās iet uz vēlēšanām un atdot balsi par konkurentiem!
KLM
K
Normāli latvieši piedrāž tādus Aš2! ...................................................... ........................... Nezinu kā ar Šķēli, bet Šleseru var piedrāst tikai ar visjaudīgāko buldozeru, bet arī tikai tad, ja šis piesiets pie koka...
-
-
nu tad tik ieveeliet kievvalodiigos un brauksim kopaa vienaa vagonaaaaa uz sibiirijas lielajaam aareem dziivosim zalli kas jums to liedz
Demokrāte
D
NO PIEMINĒTAJIEM NEVIENS NAV BEZ KĀDA PAGĀTNES TRAIPA, BET GAN JAU ATRADĪSIES PAMUĻĶĪŠI, KAS PAR ŠIEM NOBALSOS, BET VAIRĀK PAR PĀRIS VIETĀM SAEIMĀ ŠAUBOS VAI ŠIE DABŪS. PĀRĀK ZINĀMAS PERSONAS. NEGATĪVI ZINĀMAS.
žoržs
ž
o, Rugāte atkal bez bēdu saeimā iebrauks un varēs turpināt to pašu tālāk.
...
.
uzmetēji kvadrātā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas