Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

ZRP pametuši biedri, kas iebilst pret viendzimuma laulību legalizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mīnojs
M
Neiedziļinoties jautājumā par viendzimuma attiecību dabiskumu un atbilstību kādai reliģijai vai tradicionālajai morālei, vēlos norādīt uz kādu aspektu. Ja valstī šādas attiecības tiek atzītas par legālām (t.i., pieauguši cilvēki tās drīkst pēc saviem ieskatiem un savstarpējas vienošanās piekopt, un par to nedraud atbildība), tad tām ir iespējams prasīt tādu vai citādu juridisku atbalstu. Savukārt, ja šādu atbalstu principā uzskata par nepieļaujamu, tad rodas jautājums, vai tās nebūtu jākriminalizē. Varētu salīdzināt ar prostitūciju. Ja valstī prostitūcija ir legāls bizness, tad, protams, prostitūtām ir tiesības prasīt izmaiņas likumdošanā savu interešu aizsardzībai. No otras puses, būtu tikai loģiski, ka prostitūtām prasītu pildīt pienākumus pret valsti - reģistrēties, veikt medicīniskās pārbaudes, maksāt nodokļus no saviem ienākumiem. Ja ne, tad jārunā par prostitūcijas aizliegšanu un kriminalizāciju. Līdzīgi ar homoseksuāļu pāriem. Vai nu valsts paziņo - jā, šādi pāri drīkst pastāvēt (bet tad arī viņiem ir tiesības prasīt savas attiecības regulējošus likumus), vai arī homoseksuālismu kriminalizē un par tā piekopšanu paredz sodus, tāpat kā tas bija padomju laikā. Šķietamam "vidusceļam", kad pieaugušo homoseksuālisms ir legāls, bet homoseksuāļi nevar prasīt juridisku aizsardzību savām attiecībām, nav loģisks.
Cik legāli drīkst pastāvēt
C
heteroseksuāļi,tikpat legāli arī hetero, jo Dieva radīšanas akts ir tāds,kāds ir,proti, - cilvēki dzimst tādi,kā Dievs to katram paredzējis, un nevis tiek ŠTANCĒTI pēc tāda modeļa,kāds kādam ienāk prātā,un KĀ kādam, kas gribētos. Tomēr Dievs neliek nevienam par prostitūti būt (cilvēks var būt netiklis ne vien pēc miesas,bet arī pēc dvēseles piederības),bet tā ir cilvēka labprātīga izvēle dažādu iemeslu dēļ - erotomānijas,vāja rakstura(nespēja atteikt),sociālā stāvokļa,vājas morāles,morāles trūkuma dēļ, izlaidības dēļ u.t.t.. Atceros,manā klasē (60-ie gadi)vienai meitenei jau 5. klasē tika aborts iztaisīts. Bet tām meitenēm,kuras kādas draudzes apmeklēja, seksuāla rakstura problēmas vai nu nebija, vai nebija pamanāmas. Viņas arī atejās neviens nevilka. Savukārt,jautājumā par viendzimuma vai pretējā dzimuma attiecību dabiskumu,vispār nav jāiedziļinās, jo, kas vienam dabisks,tas otram nedabisks.Tāpat,kā nelietim nelietības dabiskas šķiet un,melim meli dabiski šķiet,tāpat arī tiklam un šķīstam cilvēkam tikumība un seksuāla atturība norma ir. Seksuālai orientācijai šeit nekādas nozīmes nav. Cik zināms,Mikelandželo un Leonardo bija homoseksuāli, bet dzīvoja atturīgi,savukārt Karavadžo - izlaidīgi un netikli.Bet, mana kaimiņu Grieča jau no jaunības DOD pa labi un pa kreisi, bet nevienam nav ienācis prātā vērtēt,cik viņa dabiska vai nedabiska.Galvenais - laba manta.Bet vajadzētu sodīt - gan padomju laikā,gan tagad.Par maucīgu dzīvesveidu un tā propagandu,jo viss notiek VISU acu priekšā.
  • 0
  • 0
visi atkritēji pamazām atkrīt
v
pat viena kristīgā arī ir atkritusi droši vien tā, kas arī Pestītāju būtu ar mieru vēlreiz krustā sist tikai tāpēc, ka Viņš ģimenes dzīvi nedzīvoja ir tādas kristietes, kas NEGRIB ne kristīgi domāt, ne kristīgi dzīvot un, kuru dievs ir baznīcas mūri, ko glaudīt un pielūgt
Tev ---Nabaga ciga.
T
Jums ,puscilvēkiem,ir grūti saprast pilnvērtīgu cilvēku domas,un lai kādas pēdējās stulbības jūs te negvelztu savai grēcīgās dzīves aizstāvībai ,vīrietim ar vīrieti,un sievietei ar sievieti,jūs tik un tā esat tikai puse no veselā,un tātad puscilvēki,un jūsu domāšana ,runāšana, rīcība un saprašana ir puscilvēka līmenī.
nu ,idiotu saprast nevarēs arī tāds
n
kas nav PUSCILVĒKS, arī ne puse no veselā ar domāšanu,runāšanu,rīcību un saprašanu PUSCILVĒKA LĪMENĪ,bet, kad būsi nosprādzis, no tevis pat puscilvēks NEIZNĀKS, lai gan pašlaik abas pilnās puses no lielas BEZGRĒCĪBAS knapi vien kopā turas...
  • 1
  • 2
>mulkjim
&
Dzīvnieks spēj gan uzņemties atbildību!
Jāsaprot taču!
J
ZRP taču to dara dzimstības palielināšanai Latvijā! Arī PVN samazinātās likmes atcelšana zīdaiņu pārtikai ir domāta tikai demogrāfiskās situācijas uzlabošanai! Šodien pat lasu internetā,ka pirmais japānis grasās dzemdēt!
to - jāsaprot
t
dzemdēt vajag ar prātu - arī to ir jāsaprot, jo cerēt, ka Zatlers ko darīs, lai tev dzimstību paaugstinātu ir visai naivi
  • 0
  • 0
melnais
m
Šito laikam pats Šlesers rakstīja... Gribēju zināt kuri geji pametuši ZRP, bet Anete ar virsrakstu piečakarēja....
nu, vienas bremzes dēļ tik liela br
n
lai viņa bremzējas cik grib (ja reiz par BREMZI piedzimusi), kas mums daļa gar to.. ir prieks, ka atkritēji un morāli nenoturīgi cilvēki (nodevēji TĀDI ir) jau laikus atkrīt, jo kā gan šai bremzei izdosies savu ģimenes modeli STABILU veidot, ja ir tikai viens stabilitātes PAMATS,proti, Dieva svētība,bet tā nav ar tiem, kas grib Dieva iedibināto lietu kārtību (proti, ka cilvēki ir ļoti dažādi radīti) jaukt, ārdīt un vētīt...
cigs
c
Zatlers mūs ir nodevis.Tas ir tas jaunais sākums par kuru viņš tik dedzīgi iestājas,lai Latvijā savas tiesības pieprasītu un Zatlers legalizētu viendzimuma laulības,un geji un lerzbietes varētu brīvi gandēt mūsu sabiedrību,bērnus,un iznīcināt vīrieša un sievietes ,savienību,laulību,un bērnu dzimstību.Forši ,vai nē.?Nevajag mums tādu Zatleru ,ne arī viņa partiju.Nevēlēšu,un arī citiem iesaku izteikt protestu,un nevēlēt par viņiem.
Nabaga ciga,
N
ko nu viņa iesāks,kad ''Zatlers iznīcinās vīrieša un sievietes,savienību,laulību un bērnu dzimstību'',jo ''legalizēs viendzimuma laulības, un geji un lerzbietes varēs brīvi gandēt mūsu sabiedrību",jo pēc cigas viedā domu gājiena iznāk,ka nu visi paliks homoseksuāli,cigu ieskaitot, un vienas analfabētes - cigas būs mazāk, jo Zatlers,lūk, viņu nabadzīti, ir NODEVIS... Starp citu,kas cigai liek bļaustīties, ka nebalsos par Zatleru - ir taču vienalga par ko balsos ciga un, kam gan būtu jāņem vērā tādas muļķes viedoklis, kas pat pāris teikumu izdomāt un uzrakstīt nemāk?
  • 2
  • 2
K-K
K
... VAI Ieguvums VISU LATVIJAI !!! ... Ta ir vieniga partija kuras sociala politika atbalstita no nacionalas ekonomikas attistibas programmas iespes panakt pamattautas demografisko uzlabojumu ... PROGRESIVA SOCIALA PROGRAMMA + PROGRESIVAIS NODOKLIS + NACIONALA ATTISTIBAS PROGRAMMA + IZGLITIBA = DARBS = LABKLAJIBA = DEMOGRAFIJAS UZLABOSANAS IESPEJA !!!!!! ... Parejam latviskam partijam ka Vienotibai, ZRP, ZZS, veljoprojam, neatlec tas fakts, ka tikai valsts finansejums, kontrole un citada organizatoriska palidziba augstvertigam un kritiskam razotajam LAUKSAIMNIECIBA UN RUPNIECIBA - ne PRIHVATIZACIJA UN KORUMPATIJA - spes mus izvilkt 'gaisma' un pastavet !!!! ... Piemeram, preteji Globalistu sludinatajai un mums uzspiestai KAPITALA PRIHVATIZESANAS UN KONSOLIDACIJAS IDEOLOGIJAI - kas ari veido un jo vairak iespaido SVF un PB, ka ari EAB, .................. UN TA SAVKART MUSU ELITI - !!!!!!!!! .... IZRAELAS VALSTS patureto(neprihvizeto) UZNEMUMU IENAKUMI 2010.g. ir pieaugusi par $ 800 miljoniem ... kopa uz $16 miljardu lielumu/ GADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... BET MUSU STULBIE ZOMBETAS ELITES BALELINI UZKLAUSOT SOS PASAULES LIELAKOS HIPOKRATUS MEGINA IZPARDOT VISU !!!!!! ... MILAS DAMAS - NAV CITA IZEJA, MANAS DOMAS, KA BALSOT PAR VIENIGO NACIONALI NOSTADITAS EKONOMIJAS UN JAUNAS PAAUDZES NAKOTNES INTERESU AIZSTAVI UN ATBILDIGO PARTIJU - -- VISU LATVIJAI !!!!
Padumjā Latvija
P
Man teica, ka viņi ne tikai Zatlera partiju ir atstājuši, bet taisās VISPĀR šo pasauli atstāt, jo ienākot partijā domājuši PARASTI precēties,bet nu esot ar gejām jāprecas, un to viņi nespējot PĀRDZĪVOT. No pavisam drošiem avotiem man to teica!!!
suņi arī vairojas,
s
bez paldiesa
  • 0
  • 1
Paldies!
P
Prieks, ka mēs vairojamies! Patiesā cieņā - Padumjā Latvija
  • 1
  • 0
PIDERASES UZVAR!
P
Nu jebkurā bērnu dārzā pidares būs par audzinātājām,bet lezbisti, savukārt,skolās zēnus apmācīs! MUMS nu ir beigas, jo viņi mūs tagad piebeigs, par to, ka mēs viņus tik nešpetni,nekrietni,toties,čakli lamājām un gānījām.Bet mēs jau tikai Vanagam,Pūjātam un Braštikam iztapt gribējām,lai tādējādi debesīs tiktum.
Shadow to ABC
S
Nez kas Tev tiktu apciprts, ja tiktu legalizētas viena dzimuma partnerattiecības? Un visus jautājumus nevar sakārtot ar civiltiesiskiem līgumiem (piemēram, imigrācijas jautājums). Turklāt, es neuzskatu, ka man ir jātērē nauda juristiem un notāriem, lai sakārtotu to, kas ir sakārtojams ar likumu. JO ES ARĪ MAKSĀJU NODOKĻUS ŠAI VALSTIJ. GRIBU, LAI ŠĪ VALSTS ATZĪST MANAS ATTIECĪBAS TĀ, KĀ EIROPĀ to ir izdarījis vairums valstu.
PADUMJAI LATVIJAI
P
sabiedrības tikumība nerodas tukšā vietā un, nevar nosargāt to, KAS NAV... tava amoralitāte tieši par netikumību liecina un neviena satversme to vairs glābt nevar ceru, ka nu vārdu krājums ir priekš tevis pietiekams
  • 0
  • 0
Padumjā Latvija > Shadowam
P
Šajā gadījumā tiktu pārkāpts Satversmes 116.pants kurš aizsargā sabiedrības tikumību. Iespējams, ka Jūsu vārdu krājumā šāda vārda nav, bet lielākā Latvijas iedzīvotāju daļa to vēl atceras.
  • 1
  • 0
Vēl viens, kas neuzskata
V
Bet es, bet es, bet es neuzskatu, ka man ir nodrošinātas tiesības ievēlēt Saeimā godīgus cilvēkus un prognozējamus politiķus. Un vēl es uzskatu, ka kaimiņu Dace ir ļoti seksīgs zaķis.
  • 1
  • 0
PVN Nodoklis
P
Kā tu maksā tos nodokļus, neviens nezina. Un nevar pārbaudīt. Piespraud sev ordeni. Nē, divus!
  • 0
  • 0
škeles mordoboju
š
partija
Trollslayer
T
Ar aiinaajumiem uz apcirsanu gan drusku uzmaniigaak. Te viens cirteejs jau zaudeeja kontroli paar sevi, kad vinjam aizraadiija, ka taadi aicinaajumi paaraak atgaadina dazu totalitaaru reziimu praksi.
Aicinaajuhms uzh apchirshanu
A
Shis ir chista po latviski rakstiits aicinaajuhms uz apchirshanu.
  • 0
  • 0
Promises, promises, promises
P
You better belive I’m coming You better believe what I say You better hold on to your promises Because you bet, you’ll get what you deserve She’s going to leave him over She’s gonna take her love away So much for your eternal vows, well It does not matter anyway Why can’t you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Oh, all the promises we made All the meaningless and empty words I prayed, prayed, prayed Oh, all the promises we broke All the meaningless and empty words I spoke, spoke, spoke Do-do-do, do-do-do, Do-do-do, do-do-do

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas