Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

ZZS aicina premjeru aizpildīt visas vakantās vietas valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
komunists
k
Brigmanis taču sita sev pie krūtīm - esamies Dombrovska valdības - stabilitātes garants. Bet ko ta tagad - partijas sponsors pavēlējis tā tagad dziedāt?
aita
a
ZZS āža kāja kļūst arvien redzamāka. Brigmanis cīnās ar visu sirdi un dvēseli lai iztaptu Lembergam . Vai ZZS domā , ka tauta neredz viņu patieso saimnieku un neredz kā interesēs viņi darbojas? ZZS un Brigmanim valsts intereses ir pie vienas vietas , galvenais lai Lembergs tiktu pasargātas Lemberga intereses.
mja
m
Izklausās ,ka ZZS gatavo valdības krišanu un ir noilgojušies pēc veciem draugiem.Lai viņiem veicās,jo es arī vēlos mazākus nodokļus un lielāku pensiju. Lembergs arī varētu uzdāvināt Latvijai modernu cietumu.Būtu kur memuārus rakstīt un atpūsties Latvijas izzadzējiem.
jupis
j
... iespējams jau būtu pskp politbiroja loceklis vai kāds sekretārs kādā nozarē!
jampadracis
j
Tomēr lielākie čakarētāji ir Tp, kuri katram solīja 7 treknus gadus, bet'uzmeta visus kā kaimiņa āzi! Arī Šlesars ir īsts gigants - no solīatjām 50 tūkst. darba vietām ir tikai sanācis iedod darbam savam dvēseles brālim, kurš gribēja pacelties pacelājā Šlesara darbistabas līmenī!
KLM
K
Papildu slodzi varētu uzņemties arī Brigmanis! ................................................. ........................................ Brigmanis neuzņemsies papildus slodzi - papildus azotē nēsā KPSS sarkanu odzi
arī jurists
a
Vetnspils vēlētājam taču vēl ir daudz advokātu, kurus viņš caur noziedzīgo ZZSvarētu virzīt par tieslietu ministriem. Kāpēc nav nosaukts Raimonds Krastiņš, Jānis Rozenbergs ar kundzi (kas tēlo "neatkarīgu"profesori",bet L. lietā aizstāv M.Vaivodu) , Sandra Sleja, Leimanis..... Vai tiešām Brigmanis domā, ka mazajā Latvijā juristi viens otru nepazīst?
KLM
K
ZZS aicina premjeru aizpildīt visas vakantās vietas valdībā .................................................. ............................................................ .... vēl ZZS aicina salikt cietumos visādus Jāņus un Grietas - tad visi cietumi būs pilni un Lembim vairs nebūs vietas
Arnis>Izbijis valsts patrio
A
JL,tāpat kā TP svarīgi ir tikai nepieļaut progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu!
Rūdis
R
Viens pats premjers diez vai varēs aizpildīt visas vakantās vietas! Papildu slodzi varētu uzņemties arī Brigmanis!
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Dr. Ingrīdu Circeni lūdzu izvirzīt par Veselības ministri - profesionals un kompetents cilvēks veselības aprūpes jomā Latvijā. Nedrīkstam palaist garām nevienu izdevību.Un šī ir tā reize kad jārīkojas un nav ko pārgudri un gari runāt vairs. Domāsim un beidzot strādāsim v a l s t i s k i.
Jāskatās reāli
J
Jā, arī man gribētos, lai ZZS paliek aiz borta, bet diemžēl esmu pilnīgi pārliecināta, ka Saeimā tomēr tiks. Kāpēc? Man jau gadiem ilgi nav skaidrs, kas vēlētājiem liek balsot par šo kompāniju. Nekā, pilnīgi nekā jēdzīga viņi nekad nav piedāvājuši, vienmēr kā tādas ūdenszāles atsaucas uz vismazāko pūsmiņu un žigli vien pieslienas tā brīža varenākajam spēkam. Arī neviena jēdzīga ministra viņiem nav bijis /ja nu vienīgi Vējonis/. Ko gan labu var teikt par Rozi, Rivžu, Staķi? Domāju, ka vēlētāji zināmā mērā ir nozombēti ar diviem vārdiem - zaļie zemnieki. Kuram gan nepatīk zaļums un kurš latvietis tad nav ar saknēm laukos. Un ja vēl atceras to, ka šāda pat nosaukuma partijā kādreiz ir bijis arī K.Ulmanis... Tikai vēlētāji aizmirst, ka šī vairs nav K.Ulmaņa partija, ka arī paša K.Ulmaņa vairs nav, bet šie te... Ja nopietni, tad viltvārži un Puzes ķeizariņa pakalpiņi.
ceriba
c
Pretiga ZZS partijnieku saika, noladetie divkosi, zagli, meli, kukulnemeji, kuri kalpo ne Latvijas valsts interesem, ne latviesu tautai, bet Lemberga naudas makam. Kaut si noladeta zagliga, korumpantu partija ZZS netiktu ieveleta nakosaja saeima.
cits
c
vēsturi jau nepārtaisīsi.
JL citādi nemāk
J
Ja tev JL par to labi maksā, tad smejies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas