Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

ZZS pieprasa tikšanos ar premjeru un JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marexs
m
LR vajadziga nauda, tacu "pardoties" par 25 000 Ls? Ta tacu siknauda. Visas kibeles, administresana un reputacijas zaudesana nav ta verta. Nebusu originals, skiet, TP lobe NI biznesa intereses un ir gatava pat salaulaties ar SC, lai tikai dabutu savu projektu cauri. TP konkreti riske zaudet latviesu veletaju balsis. Pilnigi stulbi un neapdomigi, nemot vera velesanu tuvumu.
Lelle
L
Es taču visu laiku esmu teikusi, līdzko sile būs pilnāka un situācija stabīlāka, TP un LPP/LC kretīni atkal rausīsies to izrīt...viņiem vēlēšanām piķa pietrūkst.
...
.
nu Šlesis tak teica, ka martā šī valdība kritīs.
Dollija
D
Ak trakums! Nu vai tad galīgi aptaurēts? Dombrovskis pie pilnas siles pienāca un izlaka? Viņš taču to caurumu dabūja mantojumā. Un arī tagad visu laiku jālavierē. Bet redz, ka mīļā TP "uzmeta"Latvijas tautas un valsts intereses! Kopā ar krieviem "atrāva" Latvijas austrumu durvis līdz kājai vaļā cerībā, ka krievi, azerbaidžāni, tatāri, vienalga kas un cik, pa ceļam no Austrumiem uz Rietumiem vismaz kaut kādu naudas žūksni iemetīs TP rijīgajās rīklēs. Skumji!!!! Un atkal būs vainīgs Dombrovskis.
Dollija
D
Tas jau no pagājušās nedēļas intervijas ar Šleseru. Man šķiet, ka tādiem kā jūs ir svarīgs tikai desas luņķis, vienalga, kāda roka to pasniedz. Riebjas. Tā jau bija TP un dažu citu politiķu programma visus šos 20 gadus. Un, kā nav sasildīta tā ekonomika, tā nav. Tikai daži ir kļuvuši ļoooti bagāti, piemēram, Šlesers, bet daži - tā ne visai...
Dollija
D
Vai Jūs domājat imigrācijas likumu? Mani tas pamatīgi biedē. Tādējādi pēdējās Latvijas paliekas tiek izpārdotas un pilnībā Latvija tiek padarīta par caurstaigājamo sētu. Jums vienalga, vai kā?
Jukums
J
Izskatās, ka Dombrovskis gatavs bezgalīgi piekāpties TP - tas arī viņam ir izdevīgi, jo vēlāk (arī pašlaik - to jau redzam) būs uz ko novelt vainu sakot: mēs jau gribējam, bet viņi mums neļāva. ZS/zaļie ir vērā ņemams, bet tomēr neviendabīgs spēks - no vienas puses Lemberga ietekme, no otras reāli domājošie cilvēki. Populisms gan te ir piesaukts nevietā - nez ko Dombrovskis ar to domāja.
filozofs
f
teepisti populisti ... tas taa vareetu buut , naaviigi jaacenšas lai tie vismaz kuri izvairaas maksaat nodokļus ( darba deveeji) eenu ekonomikas atbalstiitaaji , kontrabandisti korumpanti ,plus krivvalodiigie taadas pašas slakas , varbuut kopaa salasiis 5 % , bloķeejoties ar šleserurlakiem var prasiit premjera amatu , ar to arii personiigais bizness un ambiicijas vareetu buut glaabtas , ja nebuutu prettti Ēlertes radiitaa apvieniiba , kuras pusee veel trubas zaļie var nostaaties , tad ar teepistiem ir caur vienreiz pa visaam reizeem...es domaaju bez Lembes viņu reitings augs veel vairaak ...
mala
m
man gan liekas, ka zzs ieberzīsies. kas viņi būs? piekabe vienotībai? un bez hūtes viņu reitingu var izdalīt ar pieci:-)))
papucis
p
Lzs ""vecmeitās nepaliks"",jo precinieki ir -gan ""pa labi"",gan ""pa kreisi"".[Bet gultiņa ""ir Centrā""...]
Šampēteris
Š
Meliem, ka DARĪTĀJIEM pirmsvēlēšanu taisnē neinteresē varas resurss, kājas kļūst arvien īsākas.
targash
t
Tie otri nav tādi liekuļi.
Letiņš
L
Vienotības un ZZS savienība ir nešaubāmi mazāks ļaunums kā prihvatizatoru TP pārošanās ar buldozeristu LPP un saskaņas staļinistiem.
Letiņš
L
TP pēdējie manevri aktīvajā politikā. Labāk to vēl izdarīt tagad, pēc nākamajām vēlēšanām varēs audzēt atkal puķes. PS. TP vairs neviens nemīl un nemīlēs!!!
nnn2
n
neuzminēji.. :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas