Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

ZZS Saeimas vēlēšanu kandidātu pirmajos pieciniekos būs arī Kučinskis, ministri un vairāki parlamentārieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neslāvs
N
Nez, partijas programmā būs minēta sadarbība ar krievu revanšistu noziedzīgo veidojumu -saSSkaņa ?
ar mietu
a
tāpat fiasko ir cietis Kučinskis ar savu milzīgo lielību > Latvijā ekonomika plaukst un zeļ ! Biju Liepājā iegājis tā saucamajā pensiju pilī... gribēju paskatīties uz to izbazūnēto pielikumu pensijām par darba stāžu...... uz mani paskatījās kā uz slimu...Latvijā ar to ekonmiku vēl taču esot ļoti bēdīgi... pagaidām varot to piemaksu par stāžu dot tikai tiem kuri aizgājuši pensijā līdz 1995.gadam ...! Jāpagaida tak lai kāda čupiņa apmirst... tāpat jau gaida uz tiem vecajiem barikāžu vīriem ...varbūt nosprāgs !
Feina Feža NEBALSOTĀJA
F
Trumps jau III pasaules karu iesācis ar nabaga palestīniešu mērdēšanu un citām ""ASV pirmā vietā"" nodarbībām. Cik ilgi paies, kamēr sāks svilpot lodes un sprāgt granātas un kodol ieroči, to grūti pateikt. Bet kad jezga ies pilnā sparā, būs laiks pēcpadLatvijas režimu-atlaist ar pilnu sociālās palīdzības komplektu --bez pensijām, bez veselības aprūpes (lai lasa sēnes un plūc kumelītes), ar siltumnīcu par māju, un iespēju braukt uz Palestīnu, kur organizēt palīdzības e-fondu valdībai, kas izgāzusies un izbijusi. NEBALSOJIET!
Jantariks un Co
J
Jā, jā ! Manas pakaļas laizītāj, Hugo ! Tu pareizi domā ! Tev un pārējiem jābalso par mani. It sevišķi par manu algu 16 000 un vairāk mēnesī ! Kā arī par to, ka manas partejas ministru, Tieslietu ministrijā, vadībā, mēs esam uztaisījuši tiesisku valsti ! Tagad visiem ir brīvas iespējas skatīties, kā oligarhi izzog valsti un brīvi lasīties ekonomiskajā trimdā, lai atpelnītu ātros kredītus. Bet es un mans partejas biedrs Kiršteins priecāsimies, ka krievi pieprasa pavalstniecību, bet latvieši paliek par Īrijas pilsoņiem ! Lai dzīvoatbrīvotā Latvija !!!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
NEDRĪKSTAM MĒS BALSOT PAR TIEM KURI INĪCINA MŪSU LATVIJU ! PIESPIEDU KĀRTĀ MUMS ATLIEK BALSOT VIENĪGI PAR NA ! KAMĒR NAV IZAUGUŠI JAUNI,GUDRI KADRI !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas