Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aizliedz atrasties uz visu Rīgas ūdenstilpju ledus

No trešdienas aizliegts atrasties uz visu Rīgas teritorijā esošo iekšējo ūdeņu un piegulošās jūras piekrastes ūdeņu ledus, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Līdz ar to atceltas vairākas izņēmuma vietas, kurās pēdējo dienu laikā uzturēšanās uz ledus vēl bija atļauta.

Rīgas dome atgādina, ka ziemas periodā pašvaldība noteikusi paaugstinātas bīstamības periodu uz pilsētas administratīvajā teritorijā esošo un piegulošās jūras piekrastes publisko ūdeņu ledus. Šajā periodā iedzīvotājiem atrasties uz ledus ir aizliegts, izņemot vietās, kas tiek noteiktas ar atsevišķu rīkojumu.

Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma izpildi kontrolē Pašvaldības policija. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa normām par prasības neievērošanu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 70 eiro. Savukārt personām, kas aizlieguma perioda laikā kāpj uz ledus apreibinošu vielu ietekmē, jārēķinās ar naudas sodu bez brīdinājuma, no 15 līdz 100 eiro apmērā.

Top komentāri

Kim cin ir
K
Nu jau Latvija trakak ka padomju krievijas komunistiskaja okupacijas laika un lidzigi ka Ziemelkoreja kur aizlizgumus pec savas gribas izdod komunisti un zimzlkorejas vadonis, lidzigi Latvija, Riga, viens idiots aizlizdz Latvijas zemniekiem vistas laist ganibas, kaut gan Duklavs nespej apkarot Afrikas cuku meri, nerunajot jau ka sis kretins Duklavs un vina kranci spes tikt gala ar lidojosiem putniem zvirbuliem, baloziem...kuri ir putnu gripas vieni no parnesatajiem, lai gan si gripa nekadigi neietekme cilveku veselibu, nu Riga aizlizdz uz ledus paradities.... Kapec neviens Latvijas pilsonis neversas Satversmes tiesa par brivibas ierobezojumiem Latvijas zemniekiem, Latvijas pilsonu brivibas ierobezojumiem?
Ēdelweiss
Ē
Tas aizliegums nozīme , ka man no rita pl.05 būs aizliegts atrasties uz naktī aizsalušās peļkes ledus un, ka Rigas mēra Usakova algotie RPP šucmaņpedofilzoofildebiloidi varēs sastadit administratīva parkapuma protokolu lai tada veida varetu papildinat RD izzagto budžetu...!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas