Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Apzināti grausti visās Rīgas izpilddirekcijās

Rīgas izpilddirekcijas ir apzinājušas visus graustus Rīgā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Ilze Krūkle.

Par to, cik Rīgā ir graustu, kam pieder un kā tos plāno sakārtot, Īpašuma departaments sola informēt 15. augustā Īpašuma komitejas sēdē.

Piektdien Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijā Īpašuma departamenta sēdē pavisam tika runāts vairāk kā 170 Pārdaugavā esošām ēkām, starp kurām ir gan grausti, gan tukši, neapsaimniekoti īpašumi, kā arī pamestas jaunbūves. Iedzīvotāji ir iesūtījuši informāciju par 25 objektiem.

„Pārdaugavas izpilddirekcijas pārziņā esošais graustu saraksts ir visgarākais, tai pat laikā šeit nav tik lielu objektu kā Austrumu vai Ziemeļu izpilddirekcijās, vairāk ir privātmājas, kuru īpašnieki tās pametuši novārtā,” stāstīja Oļegs Burovs.

Kā iepriekš ziņots, ka Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks bija izdevis rīkojumu pašvaldības izpilddirekcijām un Īpašuma departamentam uzsākt sistemātisku cīņu pret graustiem Rīgā. Tādēļ Īpašuma departaments maijā aicināja Rīgas pilsētas iedzīvotājus informēt par ēkām un būvēm Rīgā, kas ir pilnīgi vai daļēji sagruvušas vai nonākušas tādā stāvoklī, ka to lietošana ir bīstama apkārtējo drošībai un dzīvībai un to izskats bojā pilsētas ainavu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas