Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bezmaksas Bi-2 koncerts Rīgā nedēļu pirms vēlēšanām izmaksās 203 tūkstošus

Atklājot koncertu sezonu Lucavsalā, tajā 27.maijā notiks Krievijas grupas Bi-2 koncerts ar simfonisko orķestri, noskaidroja aģentūra LETA.

Rīgas domē aģentūrai LETA pastāstīja, ka par koncerta rīkošanu ir atbildīgs nodibinājums Rīgas Tūrisma attīstības birojs. Grupas koncerts, kas apmeklētājiem būs bezmaksas, nodibinājumam izmaksās 203 538 eiro, informēja nodibinājuma pārstāve Anna Blaua.

Rīgas Tūrisma attīstības biroja izsludinātajā iepirkumā par koncertu rīkošanu par šādu summu uzvarēja SIA MAK Entertainment.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) sociālajā portālā Facebook ievietojis aicinājumu uz jaunās koncertu sezonas atklāšanu Lucavsalā.

Uzņēmums dibināts 2016.gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. MAK Entertainment pieder Jeļenai Žarinovai, liecina Firmas.lv informācija. Žarinovai, kā noskaidroja Diena.lv, pieder arī 50% uzņēmumā Baltic Consulting Agency. 

Kā liecina informācija, kas iesniegta IUB Žarinovas uzņēmumam MAK Entertainment pieder tiesības organizēt grupas koncertus Latvijā un Igaunijā. "Pēc Pasūtītāja rīcībā esošās informācijas SIA MAK Entertainment ir izņēmuma tiesības organizēt grupas BI2 koncertus Latvijā un Igaunijā, līdz ar to objektīvi līgumu var izpildīt tikai viens piegādātājs," norādīts Rīgas Tūrisma attīstības biroja skaidrojumā. 

Top komentāri

D
D
Bezmaksas Bi-2 koncerts Rīgā nedēļu pirms vēlēšanām izmaksās 203 tūkstošus Un tagad izlasi to vēlreiz.
Karlis - Karlina
K
Man loti patik un ir loti simpatiska si krievu grupa Bi -2, ipasi seksigs ir sis grupas solists, tacu, ka var rikot koncertu par brivu, ja tas izmaksas busot 203 000 eiro??? Jautajums, kurs tad par so brivkoncertu maksas? Vai Usakovs no Rigas kases parskaitis sai krievietei si koncerta izmaksas summu, vai ka???? Kapec par to neuztraucas ne Latvijas prezis, ne Latvijas valdiba, ne SABS, ne KNAB????
inga
i
"bezmaksas po-ušakovski". Es par šo koncertu būšu samaksājusi, lai kādam tas būtu bez maksas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas