Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Februārī augušas sērijveida dzīvokļu cenas Rīgas apkārtnē

Šā gada februārī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē, Kauguros, Salaspilī un Jelgavā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas Arco Real Estate sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Februārī Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 2,4%, dzīvokļu vidējai cenai pieaugot līdz 496 eiro par kvadrātmetru. Šogad dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieaugušas jau par 3,6%. Februārī cenas palielinājās vienas līdz trīs istabu dzīvokļiem. Par vienu no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem var uzskatīt Ogres dzīvokļu nepietiekošo piedāvājumu, skaidro Arco Real Estate.

Kauguros februārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1,6% un viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 482 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 2,7%.

Salaspilī dzīvokļu cenas februārī palielinājās par 2,4% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pieauga līdz 551 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 3,4%. Cenas, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos, turpina pieaugt.

Arī Jelgavas dzīvokļu cenas februārī turpināja palielināties - mēneša laikā cenas pieauga par 2,2%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena februārī sasniedza 418 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7%.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas