Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Militāro parādi pie Brīvības pieminekļa vērojuši vairāki simti cilvēku

Rīgā pie Brīvības pieminekļa notikušo militāro parādi šodien, Lāčplēša dienā, par godu Latvijas armijas uzvarai pār Bermonta karaspēku vēroja vairāki simti rīdzinieku un pilsētas viesu, novēroja aģentūra LETA.

Bruņotos spēkus parādē pārstāvēja Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas, Štāba bataljona, Sauszemes spēku kājnieku brigādes, Jūras spēku flotiles, Gaisa spēku aviācijas bāzes un Zemessardzes vienības, kā arī bruņoto spēku orķestris, kurš rūpējās par pasākuma muzikālo noformējumu.

Parādi pārstāvēja arī Iekšlietu ministrijas pārraudzībā esošās Robežsardzes, Valsts policijas un Valsts un ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vienības.

Parādi komandēja Jūras spēku flotiles komandieris flotiles admirālis Ingus Vizulis, bet pieņēma valsts bruņotā spēka augstākais vadonis Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Parādē piedalījās aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS). Parādi ar savu klātbūtni pagodināja arī citas valsts augstas amatpersonas.

Kā novēroja LETA, šogad parādi klātienē vēroja liels skaits ģimeņu ar bērniem.

Parādes sākumā, godinot Latvijas brīvības cīnītājus, notika īpaša svinīgā godasardzes maiņa pie Brīvības pieminekļa.

Top komentāri

Skolnieciņš
S
Simtslatnieki svin Lāčplēšdienu pusbadā un trūcībā. Kur pazudis Lāčplēsis buržuju kāvēks?
Tie daži simti
T
Armijnieki, miesassargi un apmaksāti Latvian aborigēni.
Kims
K
ha, ha ,ha vai tas nav apliecinajums un pazemojums Latvanijas vadibai ka so pompozo izradisanos ir apmeklejusi tikai vairaki simti cilveku? Nepilns simts bija idioti no saeimas un tad kadi garamgajeji... Latvijas tauta ir nogurusi no Latvijas zagligajiem, alkatigajiem banditiskajiem politkiem, prezidentiem, ministriem, deputatiem, ierednim, kuri nekaunigi izlaupa Latvijas valsti un iznicna latviesu tautu, veic genocidu pret latvieus tautu. Lai ir muzu muzos noladeti vis tie un vinu dzimtas, pecnaceji, kuri pedejos 27. gadus ir izmantojusi Latvijas valsts varu, latviesu tautas uzticibu, lai piepilditu savas alkatigas rikles, sakot ar Rumpi, Viki, Zatleri, Berzinu, Godman, Skele, Lembergs, Lesinskis, Riekstins, Kalniete....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas