Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

papildināta - Rīgā lieli sastrēgumi

Maģistrālā ūdensvada avārija Brasas tilta rajonā un naktī uzsnigušais sniegs - šāda apstākļu sakritība radījusi lielus sastrēgumus galvaspilsētas Daugavas labajā krastā. Autobusi un trolejbusi kustības grafiku kavē līdz pat 40 minūtēm. Kā stāsta aculiecinieki, ceļš no Juglas līdz centram prasa līdz pat divām stundām. Ūdensvada avārija satiksmes kustību varētu ietekmēt līdz pat nākamās nedēļas trešdienai.

Brasas tilts satiksmei ir slēgts un autovadītāji meklē apvedceļus. Satiksmi pār Brasas pārvadu plānots atjaunot līdz trešdienai, šodien Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC) solīja atbildīgo dienestu pārstāvji, vēsta aģentūra LETA.

Plīsušo ūdensvadu "Rīgas ūdens" pārstāvji plāno salabot līdz svētdienas vakaram, savukārt satiksmi plānots atjaunot, vēlākais, trešdien. Līdz tam laikam gan privātā, gan sabiedriskā, gan gājēju satiksme pār Brasas tiltu būs slēgta.

Kā skaidro Rīgas Domes Satiksmes departamenta pārstāve, dzelzceļa pārbrauktuves Rīgā nav pārāk daudz un kādas aizslēgšana neizbēgami rada satiksmes problēmas. Vislielākie sastrēgumi ir tajās ielās, kas ved uz dzelzceļa pārbrauktuvi Tilta ielā un uz vai no Vairoga tilta.

Savukārt Rīgas Satiksme informē, ka autobusu un trolejbusu kustība kavējas līdz pat 40 minūtēm no grafika. Kavējums radies gan tādēļ, ka maršrutiem ir mainīts maršruts un tas jāveic pa apvedceļu, gan arī tāpēc, ka naktī Rīgu noklājis sniegs.


(papildināta 1. un 2. rindkopa un ar 3. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas