Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Par 106 tūkstošiem rekonstruēs Laimas pulksteni

Par godu Latvijas simtgadei uzsākta Laimas pulksteņa rekonstrukcija. Darbus plānots pabeigt līdz 29. decembrim, un to kopējās izmaksas būs 106 tūkstoši eiro, portālu Diena.lv informēja Orkla Confectionery & Snacks Latvija pārstāvji.

"Laimas pulkstenis jau vairākus gadu desmitus ir iecienīta tikšanās vieta un īpašs apskates objekts gan Latvijas iedzīvotāju, gan ārvalstu viesu vidū. Tādēļ par godu valsts simtgadei mēs radām īpašu dāvanu Latvijai – skaistu, atjaunotu pulksteni pašā galvaspilsētas sirdī, kas ne tikai turpinās precīzi rādīt laiku, bet arī katru stundu priecēs ar labi zināmām Raimonda Paula melodijām un veiks laika atskaiti līdz 2018. gada 18. novembrim," informēja Orkla Confectionery & Snacks Latvija sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Laimas pulksteņa pirmsākumi meklējami 1924. gadā, kad Rīgas centrā tika novietots centrālais pulkstenis, kas sākotnēji sabiedrībā bija zināms kā Lielais pulkstenis. 1936. gadā pulkstenim tika piešķirts Laimas vārds, bet pēdējo reizi tas tika rekonstruēts 1999. gadā. Jauno veidolu Laimas pulkstenim radījis dizainers Arvis Sproģis.

Top komentāri

Profesionāls tāmētājs
P
Pēc maniem aprēķiniem, skatoties uz bildi...ar visiem nodokļiem - 28 000 eiro. Nezinu, kur viņi izrāvuši 106 tūkstošus (vidējas privātmājas cena vai cena par 2 ļoti labām automašīnām). Otkati un kukuļi? Melnā nauda algām aploksnēs? Varbūt vēl klāt nāks laukums un daļa no ēkas?
Ieva
I
Kāpēc tik nenormāli liela summa 106 tūkstoši
NAV VIENALGA
N
par 106 tūkstošiem var uzbūvēt privātmāju, bļaģ....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas