Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Par Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju ievēlēts Zeps, par viņa vietnieku – Rebenoks

Ceturtdien, 20.februārī, Rīgas brīvostas valdes sēdē par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Viesturs Zeps (LA), savukārt par priekšsēdētāja vietnieku – Pāvels Rebenoks, informē brīvostas pārstāve Liene Ozola.

"Rīgas brīvosta ir neatņemama Rīgas pilsētas daļa, kuras darbs ietekmē visus Rīgas iedzīvotājus. Mans pienākums kā valdes priekšsēdētājam būs stiprināt un atbalstīt sadarbību un dialogu starp Rīgas brīvostu, pilsētu un rīdziniekiem," uzsver Zeps.

Viesturs Zeps ir ieguvis maģistra grādu Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātes Eiropas studijās. Pašreiz studē biznesa vadību Banku augstskolas doktorantūrā, kā arī pasniedz lekcijas Inovācijas finansēšanā un Inovācijas vadīšanā Rīgas Tehniskajā universitātē, Banku Augstskolā un Ventspils Augstskolā.

Pašreiz ir Rīgas domes deputāts un deputātu frakcijas Latvijas attīstībai vadītājs. Bijis ES iniciatīvas (investīciju fonda) InnoEnergy vadītājs Latvijā. Ir izstrādājis un vadījis virkni projektu, kas saistīti ar inovācijas ieviešanu, riska kapitāla investīciju piesaisti, tehnoloģisko izstrādņu piemērošanu tirgum un komercializāciju, kā arī jaunu tehnoloģisku start-up uzņēmumu veidošanu. Zeps ir vadījis vairākus elektronikas un IT uzņēmumus, kā arī strādājis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā, piedaloties nacionālās inovācijas sistēmas izveidē.

Zeps ir Rīgas brīvostas valdes loceklis kopš 2019. gada un pārstāv Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Pāvelam Rebenokam ir Latvijas Universitātes maģistra grāds tiesību zinātnēs, kā arī Latvijas Jūras akadēmijā iegūta augstākā jūrniecības izglītība (inženieris, kuģu vadītājs).

Pašlaik ir zvērinātu advokātu biroja Rebenoks&Vilders vadītājs un Ekonomikas ministra padomnieks. Iepriekš strādājis SIA PricewaterhouseCoopers, zvērinātu advokātu birojos, AS Rīgas Jūras Līnija un AS Latvijas Kuģniecība. Bijis Ventspils brīvostas valdes loceklis, Rīgas pilsētas Kurzemes rajona izpilddirektora padomnieks, kā arī Latvijas Republikas finanšu ministra un Ministru prezidenta padomnieks.

Pāvels Rebenoks ir Latvijas zvērinātu advokātu kolēģijas un Jūrniecības Savienības biedrs kā arī SHIAC (the Shanghai International Arbitration Center) arbitrs un LCIA (the London Court of International Arbitration) biedrs.

Rebenoks ir Rīgas brīvostas valdes loceklis kopš 2019. gada un Rīgas brīvostas valdē pārstāv Ekonomikas ministriju.

"Rīgas ostas konkurētspējas un pozīciju stiprināšana ir būtisks visas Latvijas ekonomikas stabilitātes un attīstības jautājums. Sekmīgas un nepārtrauktas Rīgas brīvostas darbības nodrošināšana ir vitāli svarīga, to saredzu arī kā vienu no saviem kā valdes priekšsēdētāja vietnieka galvenajiem darba uzdevumiem," saka Rebenoks.

Rīgas brīvostas valdē ir četri valdes locekļi – Baiba Bāne, Finanšu ministrijas pārstāve, Andris Ozoliņš, Satiksmes ministrijas pārstāvis, Viesturs Zeps, VARAM pārstāvis un Pāvels Rebenoks, Ekonomikas ministrijas pārstāvis.

 

Top komentāri

Rasmuss
R
Nu kā tad bez Rebenoka! Tomēr atrada sili!
Iedabūja Nemiro sponsoru valdē
I
lai kā tur daži pretojās, Nemiro tomēr iedabūja savu "sponsoru" naudīgā barotnē
jānis
j
Tādi speciālisti, sūti, kur gribi, visu māk. Vareni!!! Tauta līksmo!!! Sevišķi skaists jau tas visos caurumos lienošais "advokāts". Ralfs varēs šovakar nedzert nervu zāles.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas