Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Policisti Vecrīgā aiztur alkohola reibumā esošu jauno māmiņu ar zīdaini

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Centra pārvaldes darbinieki svētdienas naktī aizturējuši alkohola reibumā esošu jauno māmiņu ar zīdaini, portālu Diena.lv informēja RPP.

6.augustā plkst.3.36 RPP saņēma informāciju par kādu sievieti, kura uz vecpilsētas krogu atnākusi ar zīdaini. Jaunā māmiņa izklaides vietā lietojusi alkoholu.

Ierodoties notikuma vietā, pamanīta aprakstam atbilstoša sieviete ar bērnu ratiņiem. Jaunā māmiņa uzstājīgi skaidroja, ka atnākusi atpūsties un lietot alkoholu, kas viņasprāt nekādā veidā netraucējot zīdaiņa attīstībai.

Bērna mātei veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņa ir 2,72 promiļu reibumā. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki, kuri, apskatot zīdaini, konstatēja, ka gadu vecajam puisēnam hospitalizācija nav nepieciešama.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka par bērnu rūpes līdz mātes atžirgšanas brīdim var uzņemties vectēvs. Noskaidrots sirmā kunga tālruņa numurs un puisēns nogādāts vectēva dzīvesvietā. Sastādīts lēmums par bērna nogādāšanu drošā vidē.

Savukārt bērna māte aizturēta un nogādāta dežūrdaļā lietvedības nodrošināšanai. Dežūrdaļas telpās sieviete ar rokām un kājām sita pa pagaidu aizturēšanas telpu, kā arī pauda nievājošu attieksmi pret notiekošo. Jaunajai māmiņai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā cieņu aizskarošā stāvoklī.

Vienlaikus lietas materiāli saistībā ar bērnu tiesību pārkāpumiem nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

Top komentāri

BET VECLIEPĀJĀ ...
B
BET VECLIEPĀJĀ ,BĒRNU ATPŪTAS PARKĀ ESOŠIEM POLICISTIEM TOMĒR BŪTU NOPIETNI JĀPAMĀCĀS PIEKLĀJĪBU PRET APKĀRTĒJIEM ! PAGAIDĀM >IR SLIKTĀK PAT KĀ KRIEVU LAIKOS !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas