Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas mēra amata kandidāts Staķis nolicis Saeimas deputāta mandātu

Attīstībai/Par! un Progresīvo kopīgā saraksta Rīgas mēra amata kandidāts Mārtiņš Staķis (AP) nolicis Saeimas deputāta mandātu, aģentūrai LETA apstiprināja politiķis.

Staķis ar iesniegumu vērsies Saeimas Prezidijā, informējot par savu lēmumu.

Staķis deputāta amatu atstās tajā brīdī, kad viņa vietā mandāts būs apstiprināts nākamajam 13.Saeimas vēlēšanās startējušajam kandidātam, kuram atbilstoši iedzīvotāju sniegtajam atbalstam tas pienākas.

Saskaņā ar vēlēšanu rezultātiem kā nākamajai deputātes amats pienākas Kristai Baumanei, kura ziņās par sevi kā 13.Saeimas deputāta amata kandidāti bija norādījusi SIA Frozen Grapes valdes locekles amatu. Baumane aģentūrai LETA apstiprināja, ka piekrīt ieņemt Saeimas deputātes amatu.

Staķis aģentūrai LETA norādīja, ka ar sīkāku izklāstu par savu tālāko darbību nāks klajā nākamnedēļ. Līdz tam laikam politiķis arī atturas komentēt jautājumu, vai saglabās Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra amatu.

Politiķis jau iepriekš bija solījis nolikt parlamentārieša mandātu, plānojot veltīt savu laiku galvaspilsētas domes vēlēšanām un ievēlēšanas gadījumā darbam tajā.

Jau ziņots, ka apvienības Attīstībai/Par! un partijas Progresīvie (AP/P) kopīgā saraksta līderi Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās būs Rīgas mēra amata kandidāts, Saeimas deputāts Mārtiņš Staķis, Progresīvo Rīgas nodaļas vadītājs Mārtiņš Kossovičs, kā arī līdzšinējie domes deputāti Anete Jēkabsone-Žogota un Viesturs Zeps.

pievienota 4.-5.rindkopa

Top komentāri

Mārtiņš Staķis ir VIENĪGAIS
M
cilvēks vallstī, kas šo amatu būtu CIENĪGS ieņemt. Ne par velti, visa krievu mauku banda ir Dienu līdz malām aiz naida PIETAISĪJUSI!!! Ņilsa cūkām pilna Rīga!
Latvju puika
L
Jau tagad var redzēt , ka krievlopu troļļu fermai ir dots uzdevums visādi atbalstīt krievžīdu mahinatorus ar Burovu priekšgalā. Maskava nu cer uz šo salašnu varzu .
Latvju puika
L
Vai kāds no interfrontiešiem/sobļasije ir Latvijas Zemessardzē ? Un kāds no Burova salašņām ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas