Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Salu tilta atjaunošanas otrās kārtas izmaksas pieaugušas par 13 miljoniem

Salu tilta pārbūves projekta otrās kārtas izmaksas no sākotnēji plānotajiem 17,3 miljoniem pieaugušas līdz 30,26 miljoniem eiro, liecina Rīgas domes Finanšu komitejas dienaskārtībā iesniegtais dokuments.

Vēl septembrī Rīgas dome nolēma, ka tilta atjaunošanas otrā kārta tiks īstenota līdz 2020.gadam par 17,3 miljoniem eiro. Lai to īstenotu, plānots piesaistīt Kohēzijas fonda finansējumu.

Šodien komitejas sēdē plkst.15 plānots izskatīt Rīgas domes Satiksmes departamenta pieteikumu par to, ka Salu tilta rekonstrukcijai nepieciešami papildus 13 miljoni eiro.

Departaments skaidro, ka patlaban projekta otrās kārtas īstenošanas kopējās izmaksas plānotas 30,26 miljonu apmērā. Kopējās attiecināmās izmaksas ir 26,6 miljoni eiro - 22,6 miljoni eiro Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansējums un 3,9 miljoni eiro Rīgas pilsētas pašvaldības līdzfinansējums. Kopējās neattiecināmās projekta izmaksas ir 3,63 miljoni eiro.

Plānots, ka Salu tilta kompleksa atjaunošanas un pārbūves otrā kārta ietvers satiksmes pārvada pār Krasta ielu, satiksmes pārvada Lucavsalā, tilta pār Bieķengrāvi augštecē un estakādes pār Bieķengrāvi Kārļa Ulmaņa gatvē atjaunošanu. Līdz šim Salu tilta rekonstrukcijā jau ieguldīti vairāk nekā 10 miljoni eiro.

Top komentāri

Kas
K
Izmaksas var pieaugt par 2 līdz 4 miljoniem. Tad var lietot vārdu PIEAUGT. Bet 13 miljoni ???? Nu piedodiet man ! Kāds noteikti ir gudrs un daudz ir muļķu. Un kā liekas tauta ir tie muļķi.
dzīvoju patiltē
d
Kāds brīnums! Jācer, ka tas nav pēdējais izmaksu pieaugums. Citādi zaudēsim pasaules dārgāko tiltu lielvalsts statusu.
xxl
x
kadam naudinu sagribejas... uhh,ka zog atkal..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas