Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šoziem Rīgā pašvaldība sniegu no ietvēm tīrīs plašākā teritorijā

Šoziem Rīgā tiks paplašināta teritorija, kurā sniegu no ietvēm tīrīs pašvaldība, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Pērn pašvaldība nolēma trīs gadu laikā pāriet uz centralizētu ietvju tīrīšanu ziemā. Pagājušajā ziemā centralizēti tika tīrītas galvaspilsētas vēsturiskā centra ietves.

Šogad papildus centram centralizēti tīrīs ietves, kas pieguļ pilsētas maģistrālajām ielām un ielām ar intensīvu satiksmi jeb 1. un 2. kategorijas ielām.

Ceturtdien, 2. novembrī, plkst.13, Rīgas rātsnama 5. stāva vestibilā notiks preses konference par Rīgas ielu ietvju un brauktuvju uzturēšanu ziemas sezonā.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas pilsētas izpilddirektors Jānis Lange, pašvaldības Teritorijas labiekārtošanas pārvaldes un Ārtelpas un mobilitātes departamenta speciālisti.

Līdzšinējā sistēma, ka īpašumiem piegulošās ietves tīra īpašnieki, esot bijusi netaisnīga un radījusi situāciju, ka vietām ir teritorijas, kas ir notīrītas, ir teritorijas, kas netiek tīrītas un tiek kaisīta sāls, bet ir vietas, kur netiek darīts nekas. Tādēļ pērn tika nolemts, ka sniegu no ietvēm tīrīs pati pašvaldība, pāreju veicot trijos gados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas