Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uzvaras parkā aizturētas astoņas personas

Policija Rīgā, Uzvaras parkā, ceturtdien līdz plkst.20 par dažādiem administratīviem pārkāpumiem aizturējusi astoņas personas, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Trīs personas aizturētas par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, viena par atrašanos narkotiku reibumā, bet divas par dzīvesvietas nedeklarēšanu.

Vēl viena persona aizturēta par PSRS simbolikas lietošanu, bet cita - par diviem pārkāpumiem, proti, par sīko huligānismu un nepakļaušanos policijas darbinieku prasībām.

Kopumā pasākums Uzvaras parkā norit mierīgi, un policija parka tuvumā nepieciešamības gadījumā regulē satiksmi.

Jau ziņots, ka šodien ar vairākiem svinīgiem pasākumiem Uzvaras parkā Rīgā tiek atzīmēta tā dēvētā "Uzvaras diena", kad bijušajā Padomju Savienībā svinēja uzvaru pār nacistisko Vāciju.

Tradicionāli daudzu krievvalodīgo vidū šī diena tiek atzīmēta arī Latvijā un ik gadu Uzvaras parkā norisinās vairāki pasākumi, kas pulcē lielu skaitu interesentu, vienlaikus izpelnoties arī daļu sabiedrības kritikas.

Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienu atzīmē 8. maijā, bet 9. maijā tiek atzīmēta Eiropas diena.

papildināta visa ziņa

Top komentāri

occ
o
tur bija salasījusies nozombēta publika.Ja svin 74 gadadienu,tad lai būtu piedalījies karā 1945 gadā šodien ir jābūt vizmaz 90 gadu vecam.
Vladimirs
V
Karš beidzās 1945. gadā. Pa šo laiku zaudētāji - vācieši un japāņi spējuši savās valstīs izveidot ekonomiskās paradīzes, bet uzvarētāji, krievi - tik vien kā nosvinēt 74 "pobedas".......
jautri
j
Vai ausainis jau aizturēts?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas