Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Vanšu tilta vantis plāno pārklāt ar nežūstošu, slidenu, lipīgu krāsu

Piemērotākais variants Vanšu tilta aizsardzībai no nepiederošām personām būtu vanšu kūļu pārklāšana ar speciālu aizsargkrāsu, kas veido biezu, slidenu, lipīgu un nežūstošu pārklājumu un saglabā savas īpašības arī augstās un zemās temperatūrās. Pie šāda secinājuma nonākuši Rīgas domes Satiksmes departamenta speciālisti, un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) uzdevis veikt nepieciešamās darbības, lai šo priekšlikumu realizētu.

Speciālisti arī secinājuši, ka šāds risinājums nebojātu tilta izskatu, turklāt tas ir salīdzinoši lēts un izmaksātu aptuveni 1500 latu.

Kā informē Rīgas dome, Satiksmes departaments ir analizējis arī citus risinājumus – žogu vai režģu izvietošanu, vanšu aptīšanu ar dzeloņstieplēm, dzeloņslokšņu vai aizsargsietu izmantošanu, dažāda veida barjeras uz vantīm.

Jau ziņots, ka oktobra beigās kāds jauneklis uzrāpās pa vantīm Vanšu tiltā. Satiksme pāri vienai no Rīgas centrālajām artērijām tika atjaunota tikai pēc vairākām stundām. Arī iepriekš Vanšu tilts kļuvis par iekārojamu mērķi dažādiem pārgalvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas