Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vecāki piedzeras un pamet trīsgadīgo meitu svešā dzīvoklī

Helovīna vakarā likumsargiem Rīgā nācies doties uz kādu dzīvokli Purvciemā - tur piedzērušies vecāki atstājuši savu trīs gadus veco meitiņu dzīvokļa saimniecei un paši aizskrējuši prom, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, izsaucēja pastāstīja, ka pie viņas ciemos atnācis paziņu pāris ar savu trīs gadus veco meitiņu. Abi pieaugušie ciemiņi piedzērušies un sākuši strīdēties. Dusmu uzplūdā bērna māte aizskrējusi prom, bet vīrs meties viņai pakaļ. Prom skrienot, bērna māte paņēmusi akmeņus un iemetusi pa dzīvokļa logiem. Vecāki pēc bērna nav atgriezušies, tāpēc dzīvokļa iemītniece nolēma izsaukt kārtības sargus.

Sieviete piebilda, ka visu ciemošanās laiku vecāki bērnam uzmanību gandrīz vispār nav pievērsuši. Saimniece arī piebilda, ka pēc vecāku aizskriešanas viņa meitenīti pabarojusi, kā arī pauda bažas, ka bērnam varētu būt paaugstināta temperatūra. Policisti nekavējoties izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, bērnu apskatīja un kliedēja bažas par bērna veselības stāvokli, secinot, ka hospitalizācija nav nepieciešama. 

Nedaudz vēlāk dzīvoklī ieradās bērna tēvs, kurš apstiprināja, ka strīdējies ar sievu. Bērna māte esot aizskrējusi uz savām mājām, un, būdama, spēcīgā alkohola reibumā, uzreiz devusies gulēt. Savukārt viņš pats atnācis pakaļ bērnam. Tāpat kungs atzina, ka iepriekš izdzēris puslitru brendija.

Konstatēts, ka vīrietis ir 1,94 promiļu reibumā. Bērna tēvam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par vecāku pienākumu nepildīšanu. Bērns šķirts no iereibušā tēva un nogādāts krīzes centrā. 

Informācija nodota Rīgas pašvaldības policijas Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kā arī Rīgas bāriņtiesai.

Top komentāri

alkoholisma sērga
a
Atrazdamies vēl Padomijas ietekmē, kad Gorbačovs mēģināja alkoholu aizliegt, mūsu valdības neko nedara lai alkoholismu Latvijā apkarotu. Tāpēc jau ir šādi starpgadījumi ar bērniem, tāpēc tik daudzi sitās nost uz ielām, tāpēc vēl arvien ir tādas bomžu armijas kas klejo pa Rīgu...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas