Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Rīgā aiztur autovadītāju par braukšanu ar ātrumu 200 kilometri stundā

Valsts policija (VP) aizvadītajā naktī aizturējusi automašīnas vadītāju, kurš traucies ar 200 kilometru stundā lielu ātrumu, informēja VP.

Ceļu policijas inspektori uz autoceļa Jūrmala - Rīga konstatēja automašīnu Toyota, kura virzienā no Jūrmalas uz Rīgu brauca ar vismaz divreiz lielāku ātrumu nekā atļauts. Vietā, kur atļautais ātrums ir 70 kilometri stundā, automašīnas vadītājs brauca ar 150 kilometriem stundā. 

Ieraugot policijas automašīnu, steidzīgais braucējs palielināja braukšanas ātrumu un sāka bēgt. Reaģējot uz šo pārkāpēju, policisti vairākkārt izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču tā vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un strauji palielināja ātrumu līdz pat 200 kilometriem stundā.

Policisti turpināja sekot bēgošajai automašīnai pa Kārļa Ulmaņa gatvi un tad virzījās uz lidostas Rīga pusi. Ekipāžā esošais inspektors atkārtoti izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču spēkrata vadītājs to ignorēja līdz brīdim, kad nogriezās uz ielu, kuras galā bija strupceļš.

Tur 1997.gadā dzimušais autovadītājs tiks aizturēts.

Transportlīdzekļa vadītājs policistiem paskaidroja, ka esot bijis pārliecināts par aizbēgšanu, jo video spēlēs viņam vienmēr tas sanākot.

Vīrietim noformēti divi administratīvā pārkāpuma protokoli - par atļautā ātruma pārsniegšanu un par nepakļaušanos prasībai apturēt transportlīdzekli.

Top komentāri

He
H
Šim čalītim jāatņem tiesības uz gadiem trim,lai tad to laiku spēlējas ar saviem spēļu automātiem,varbūt paliks prātīgāks.
buks
b
Ierosinu papildināt krimināllikumu, lai šādus atsaldeņus uz vietas varētu likumīgi izpakaļot. Varu saderēt, ka palīdzēs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas