Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

1084 Latvijas pilsoņiem pienāksies bezmaksas pases

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PASI!!!!!!!
P
op - pārbaudīju. Man eID ir izsniegta 26.06.2012. bet pieteikta vismaz 2 nedēļas pirms tam, jo bija garas rindas. Tātad visvēlākais mana eID bija pieteikta 12.06.2012. Kāpēc man pasi neapmaksā?
Thibault
T
Aizmirsu novēlēt lai savu ubaga dāvanu rakstā minētie kantori iesprauž sev vietā kur saule neiespīd,un laiku un līdzekļus tērē pensionāru piesaistei lai šie neaizmirst (kā padomju laikā iedīdīti)ka uz vēlēšanām jāiet obligāti jo savādāk būs ziepes.
Thibault
T
Cer ka 1000 balsotājus ievilinās balsošanas iecirkņos.Nemaz neceriet.Es arī esmu viens no tā tūkstoša un ne mirkli man nav radusies maldība.ID ir lētāk,ceļošanai EU pietiek,ārpus EU braukt neplānoju.Gluži tāpat kā neplānoju tērēt savu laiku piedaloties demokrātijas ilūzijas veidošanā-vēlēšanās
Valsts budžets iekāš nodokļos
V
7 miljardus€ 3500 no purna. Un vēl nepietiek. 10€ dienā no katra vidēji. Kur to visu sagrūž?
Ss
S
Par vēlēšanām neuztraucaties ja nedabusit nobalsot ar nesakartotiem dokumentiem jūsu balsi tikuntā ieskaitīs kādai partijai jo tā darbojas sistēma,un tā pie varas tiek lielas partijas jo balsot nevaroso(izbraukuso) un negriboso ir daudz.
bubu
b
Jau tā vēlētāju būs izmisīgi maz.
Es arī
E
samaksāju par VALSTS ĪPAŠUMU- pasi, kurā derīguma termiņš -2057. gads. Tagad kādi kretīni izdomājuši, ka var vēlreiz uzvārīties liekot maksāt par VALSTS ĪPAŠUMU, šoreiz jau kārtīgi iebraucot pilsoņu makā(interesanti, cik pasei ir pašizmaksa). Lai tie ierēdņi paši maksā- iešu vēlet ar nederīgu pasi!
Netaisnīgi
N
Ha, a man apliecība izņemta 2012.gada jūlija sākumā (pieteikta pēcjāņiem), un es arī izņēu tikai apliecību, jo pase dārgā un ceļot es neplānoju, bet uz vietas un vēlēšanām derēja arī eID. Un tagad sanāk, ka tiem, kas paļāvās un izņēma eID kartes līdz jūnijas - būs bezmaksas pases, bet tiem, kas paļāvās un izņēma ned''elu vēlāk eID, nekas nebūs??? Kāpēc? Es arī grībēju piedalīties vēlēšanās un es arī biju sarūgtināta, ka nevaru to darīt ar eID, bet pasi es neizņēmu, jo tādas naudas man nav, es viena audzinu 2 bērnus. Sanāk, ka mums drīkst balsot tikai super maksātspējīgi? Tādā veidā netiek uzklausīts trūcīgāks pilsoņu slānis. Tādā veidā valsts pārkāpj manas, kā pilsoņa, tiesības. Man ir tiesības kā pilsonim ar solīto eID balsot un vēlēt, un man to neļauj, ja nesamaksāšu 20 latus par dalību vēlēšanās??????
Netaisnīgi
N
Šeit ir 2 variant: 1. nodrošināt iespēju balsot ar eID, tiem, kas pases neizņēma. 2. Nodrošināt viesiem eID karšu bezpašu pilsoņiem bezmaksas pases līdz vēlēšanām.
  • 1
  • 1
xxx
x
Kartejais cirks! Diemzhel klauni tie pashi palikushi...
aaa
a
Ja Latvijai ir nepieciešami pilsoņi, tad pase ir jāizsniedz bez maksas. Ja pasi nozaudē tad par jaunu izgatavošanu maksā pats. Tā būtu elementāra cieņas izrādīšana pret saviem valsts pilsoņiem, cik pasei ir derīguma termiņš? Gadi 10... vai valsts reizi desmit gados nevar uzsaukt latvijas pilsonību apliecinošu dokumentu? Zinu gadījumu kad ir saukti cilvēki uz pārrunām par laikā nenopirktu pilsoņa apliecinošu dokumentu, tādai komisijai nauda atrodas, bet pasei gan nē. Kāpēc neuzlikt pasei cenu 500 lvl. Laikā nenopirki, maksā sodu. CIK MAKSĀ LATVIJAS PILSONĪBA ?
Ieva
I
Man bez maksas identifikācijas karti izsniegs? Jo tiešām, ja tā labi padomā, pasi visu laiku nēsāt riņķī nav ērti.....
Knābējs
K
Jautājums- kāpēc man par savu pasi (kas ir Latvijas republikas īpašums!) bija jāsamaksā 20 lati??? Kas, šitiem 1084 ir "zilās asinis" vai ofigennie nopelni partijas priekšā? A?
Ezis UK
E
Vispaar jaabuut trakam ,palauties uz valsti .Bet pati pase 12 euro izsnieg'sana 15 euro,tapat ka pensijas 1 lata izsniegsana 90 gados maksaja latu ,tagad drosi vien divus.
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
Man par Latvijas Repubikas pasi nebija jamaksa nekas,un mana pase ir beztermina. Citas valstis pases pagarinasana maksa no 90,00 lidz 200,00 EUR.
  • 0
  • 4
Dr.xy
D
Komentārs
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas