Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

30. decembrī iznāk gada biezākais laikraksta Diena numurs

Šā gada 30. decembrī iznāk laikraksta_ Diena _2015. gada biezākais numurs kopā ar žurnāla SestDiena speciālizdevumu Latvijas lepnums 2015. Laikraksta numurs lasītājiem piedāvās saturu 40 lappusēs, savukārt speciālizdevumā varēs lasīt stāstus par šī gada nominācijas Latvijas lepnums ieguvējiem.

Kuri ir 2015. gada TOP notikumi? – žurnālista un komentētāja Māra Zandera apskats par aktuālo Latvijā un pasaulē. 

Gada biezākajā numurā arī laikraksta ārzemju ziņu redakcijas kopsavilkums par aizvadītā gada pasaulē piedzīvotajām terorisma, migrācijas krīzes un globālās sasilšanas radītajām sekām.

"Gada zvaigzne", "Gada debija", "Gada ieraksts vēsturē", "Gada atbalsts", "Gada izbīlis" - šīs un vēl 34 dažādas nominācijas Sporta Dienas redakcija piešķir aizvadītā gada personībām un notikumiem sportā.

Diena kopā ar sertificētu astrologu Kristapu Baņķi ieskatās arī nākotnē jeb prognoze 2016. gadam.

Gada izskaņā ar Romas katoļu baznīcas Rīgas arhibīskapu metropolītu Zbigņevu Stankeviču sarunājas Romāns Meļņiks, savukārt Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars no Latvijas Reģionu apvienības žurnālistei Inārai Eglei vērtē savus panākumus sabiedriskās domas aptaujās.

Dzejniece Māra Zālīte intervijā muzikoloģei un kultūras žurnālistei Inesei Lūsiņai stāsta par jaunradi, literatūru, latviešiem un pārmaiņu faustisko vērienu mūsdienu pasaulē.

Par to, kādus izaicinājumus piedzīvojusi Latvijas  tautsaimniecība aizejošajā  gadā, lasi laikraksta Diena ekonomikas redaktores Magdas Riekstiņas 2015. gada nozīmīgāko ekonomikas notikumu apskatā.  Uzzini arī to, kādas izmaiņas iedzīvotāju labklājību ietekmēs 2016. gadā un ko par jaunumiem nodokļu jomā saka dažādu nozaru eksperti.

Laikraksta biezākajā numurā lasāms arī stāsts iedvesmai par brīvprātīgo kustību, kurā jaunieši iegūst darba pieredzi, kā arī svētku laikā palīdz slimnīcām, dzīvnieku patversmēm un citām iestādēm.

Laikraksta Diena īpašo, 30. decembra, numuru kopā ar žurnāla SestDiena speciālizdevumu meklē ikvienā preses tirdzniecības vietā vai savā pastkastē!

(papildināta visa ziņa)

Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas