Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ecolines : sadursmi izraisījis pretimbraucošā autobusa vadītājs

Pasažieru pārvadātāja Ecolines autobusi aprīkoti ar videoreģistratoriem un sestdienas, 7.septembra, naktī notikušā negadījuma ierakstā, kas ir uzņēmuma rokās, saskatāms, ka sadursmi izraisījis pretimbraucošā autobusa vadītājs, kurš negaidīti izbraucis pretējā braukšanas joslā, neļaujot izvairīties no sadursmes, portālam Diena.lv pavēstīja Ecolines sabiedrisko attiecību konsultante Maija Prozoroviča.

Pēc Pleskavas policijas jaunākās informācijas, negadījumā vainojams Hyundai vadītājs, kurš iemidzis un iebraucis pretējā braukšanas joslā, ietriecoties Latvijas satiksmes autobusā.

Uzņēmuma Ecolines vadītājs Andris Podgornijs izsaka visdziļāko līdzjūtību: "Esam satriekti par 7.septembra naktī notikušo negadījumu, ir ārkārtīgi skumji, ka nevaram būt pasargāti no situācijām uz ceļa, kad apdraudējumu rada pārējie ceļu satiksmes dalībnieki."

Ecolines sazinājies ar 7.septembrī notikušā negadījuma bojāgājušo cilvēku radiniekiem, piedāvājot nepieciešamo palīdzību. Bojāgājušā šofera ģimenei Ecolines sniedz visu iespējamo materiālo un psiholoģisko atbalstu. Uzņēmums nodrošina darbinieka mirstīgo atlieku pārvešanu mājās.

Vienas bojāgājušās Latvijas valstspiederīgās radinieki izvēlējušies sievieti mājās pārvest pašu spēkiem. Otras Latvijas valstspiederīgās, kā arī Krievijas pilsones mirstīgās atliekas radinieki nolēmuši apglabāt Krievijā un šī jautājuma kārtošanā palīdzību sniedz Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas atbildīgie dienesti. 

Divi no trim slimnīcā ievietotajiem pasažieriem svētdien izrakstījušies. Viņiem pakaļ ieradušies radinieki, kuri jau nogādājuši cietušos Latvijā. Uzņēmums turpinās sazināties ar cietušajiem, lai pārliecinātos par viņu veselības stāvokli un nepieciešamo palīdzību no uzņēmuma puses.

Trešais, smagāk cietušais pasažieris, kas ir Krievijas pilsonis, joprojām atrodas slimnīcā, pēc mediķu sniegtās informācijas viņa stāvoklis ir smags, bet stabils. Uzņēmums arī sazinājies ar cilvēka radiniekiem, kas no Krievijas vidienes jau devušies ceļā pie viņa. Pleskavā joprojām atrodas arī uzņēmuma Ecolines pārstāvis, lai sniegtu palīdzību nepieciešamības gadījumā.

Ecolines turpina palīdzēt cietušajiem un bojā gājušo radiniekiem noformēt visu nepieciešamo dokumentāciju, lai iespējami ātri un bez liekām problēmām saņemtu kompensācijas no apdrošinātājiem. Pēc uzņēmuma rīcībā esošās informācijas, cietušie un bojāgājušie pasažieri bijuši apdrošināti. 

Uzņēmums Ecolines arī apzinājis pārējos autobusa pasažierus un ir gatavs sniegt atbalstu. Šobrīd pasažieri sāk atgūties no pārdzīvotā un ir laimīgi, ka viņiem šis brauciens beidzies veiksmīgi. Līdz šim pasažieri nav vērsušies uzņēmumā ar pretenzijām, bet Ecolines ir atvērts sniegt nepieciešamo palīdzību, ja tāda tiks lūgta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas