Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

airBaltic no Frankfurtes un Londonas Rīgā nogādās Baltijas valstu iedzīvotājus

Pēc Latvijas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Satiksmes ministrijas atļauju nacionālā lidsabiedrība airBaltic izpildīs papildu īpašos reisus no Frankfurtes un Londonas uz Rīgu, kā arī atpakaļ, informēja lidsabiedrība.

Ar katru šiem reisiem būs iespējams atceļot līdz 140 pasažieriem.

Reisi no Frankfurtes Rīgā ielidos pirmdien, 24.martā, un piektdien, 27.martā. Savukārt reisi no Londonas tiks veikti ceturtdien, 26.martā, un piektdien, 27.martā.

Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsoņi, kā arī šo valstu pastāvīgie iedzīvotāji, kuri vēlas atgriezties, tiek aicināti rezervēt biļetes šiem lidojumiem, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. airBaltic lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju.

Ja pasažieris vēlas ceļot no Rīgas, jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar airBaltic, lidsabiedrība lūdz konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par tiesībām ceļot. 

airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

Top komentāri

Jautājums,
J
kādēļ šo lidojumu pasažierus kārtējo reizi tikai aicina, nevis gādā par to, ka tie bez liekeim apkārtceļiem tiek nosūtīti pie mediķiem!? Kādēļ valsts iestādes nekontrolē, vai šie pasažieri iet pie mediķiem, vai nē!?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas