Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

airBaltic samazina reisu skaitu uz Milānu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pieņēmusi lēmumu uz laiku no 23. marta līdz 31. maijam samazināt reisu skaitu no Rīgas uz Milānu, portālam Diena.lv pavēstija lidsabiedrības pārstāve Alise Briede.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Pēdējo dienu laikā mēs esam novērojuši būtisku īstermiņa rezervāciju kritumu uz Milānu, tādēļ pieņēmām lēmumu samazināt reisu skaitu."

"Lai arī īstermiņā pieprasījums pēc ceļojumiem uz Milānu un Veronu pēdējās dienās ir samazinājies, mēs novērojam, ka interese par ceļojumiem uz Itāliju, jo sevišķi vasaras mēnešos, saglabājas augstā līmenī. Vasaras sezonā airBaltic plāno atjaunot sezonālos lidojumus uz Katāniju, Olbiju un Venēciju," piebilst Gauss.

Laika periodā no 23. marta līdz 31. maijam airBaltic turpinās piedāvāt lidojumus no Rīgas uz Milānu divas reizes nedēļā.

Pasažieri, kuri jau veikuši rezervācijas ietekmētajiem reisiem uz Milānu no 23. marta līdz 31. maijam, tiks pārcelti uz citiem lidojumiem. Turklāt pasažieriem tiks piedāvāta iespēja mainīt savas ietekmētās rezervācijas bez maksas uz citiem airBaltic galamērķiem šajā apkārtnē – Cīrihi, Ženēvu, Minheni vai Vīni.

airBaltic šobrīd plāno, ka līdz 23. martam lidojumi no Rīgas uz Milānu un Veronu tiks veikti saskaņā ar plānoto grafiku.

Lidsabiedrība aicina pasažierus sekot līdzi atbildīgo veselības iestāžu rekomendācijām un vienlaikus pieturēties pie regulāras roku mazgāšanas un citiem pamata higiēnas pasākumiem. Atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas paustajam, iespējamība saslimt ar infekcijas slimībām lidojumu laikā ir ļoti zema. Lai risku mazinātu, organizācija aicina pasažierus, kuri ir slimi, atlikt lidojumu līdz atveseļošanās laikam.

Top komentāri

jānis
j
Tā nu tas ir, alkatība, alkatība un stulbums valda Latvijā.
skats no malas
s
Itālijas aviokompānijas bija pārtraukušas lidojumus uz Ķīnu 21.februārī. Izrādījās, ka tas bija krietni par vēlu. Šodien Itālijā katru dienu inficējas 5 reizes vairāk nekā Ķīnā un Itālijā nav tik stingru karantīnas noteikumu kā Ķīnā, bet airBaltic turpina lidot uz Itāliju, lidos vēl 3 nedēļas un pēc tam tikai samazinās lidojumu skaitu. Ķīnā airBaltic vadība jau sen sēdētu cietumā.
Margarēta
M
Sāksim ar to, ka varēja jau nu atdot naudu par atceltajiem reisiem, nevis tik visžēlīgi bez maksas ļaut mainīt uz citiem. Otra lieta, lai ko apgalvotu RIX lidosta, roku dezinfekcijas līdzekļus vismaz vakar lidostā nekur nemanīja un, neraugoties uz to, ka cilvēku dienas vidū bija maz, lidostā valdīja cūcība (kafejnīcās galdi nolieti, nopilināti, nodrupačoti, pat lupatu nav redzējuši kā no rīta, kur nu vēl kādu dezinfekciju), uz krēsliem mētājas atkritumi (iepakojumi). Neredzēja pat tradicionālo tantuku ar netīro lupatu, kas tur parasti imitē kaut kādu darbību, kur nu vēl kādu dezinfekciju.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas