Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

airBaltic veiks papildu lidojumus no Helsinkiem un Oslo

Pēc Satiksmes ministrijas pieprasījuma Latvijas lidsabiedrība airBaltic 6. maijā veiks lidojumus uz un no Oslo, savukārt 7. maijā uz un no Helsinkiem, portālu Diena informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Briede.

Šie lidojumi tiek organizēti, lai nodrošinātu nodarbināto pārvadājumus uzņēmējiem, kuru darbiniekiem nepieciešams atgriezties Latvijā, kā arī uzņēmējiem, kuriem nepieciešams nosūtīt darbiniekus darbam uz citām Eiropas Savienības dalībvalstīm vai ievest ārvalstu darbiniekus Latvijā. Ar katru no šiem reisiem vienā virzienā būs iespējams atceļot līdz 141 pasažierim.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz airBaltic zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Lidsabiedrība lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ja pasažieris vēlēsies ceļot no Rīgas, viņam jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar airBaltic lidsabiedrība aicina konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par tiesībām ceļot.

airBaltic aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

7. aprīlī Latvijas valdība pieņēma lēmumu pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi airBaltic iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 2020. gada 12. maijam ir apturēti, ieskaitot lidojumus no Igaunijas un Lietuvas. 

Šobrīd airBaltic turpina piedāvāt tās klientiem čarterlidojumus un kravu lidojumus, kurus iespējams pieteikt uzņēmuma mājaslapā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas