Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Diena atbalsta donorus

Rīt, Zaļajā ceturtdienā, no plkst.10 līdz 13 Latvijas Universitātes centrālajā ēkā jau devīto gadu pēc kārtas notiks asins ziedošanas akcija Lieldienu donors 2014. Diena aicina visus labas gribas cilvēkus doties nodot asinis.Akcijā Lieldienu donors līdz šim piedalījušies vairāk nekā 890 labas gribas cilvēku, no kuriem vairāk nekā 690 ziedojuši asinis.

Akcijas organizators Tālivaldis Kronbergs cer, ka šogad varēs sveikt 700. asins donoru. Kā ierasts, donorus sagaida atbalstītāju piešķirtās pateicības balvas - to vidū arī laikraksta Diena un izdevniecības Dienas Grāmata sarūpētā grāmatu izlase.Ziedot asinis - tas ir veids kā glābt kādam dzīvību un iegūt to arī sev, jo nekad nezinām, vai palīdzība nebūs nepieciešama arī mums.Lieldienu donors 2014 organizē projekts Kronbergs izglītībai, Valsts asinsdonoru centrs un Latvijas Universitāte/ Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāte. Pirmo reizi akcija notika 2006.gadā. Vairāk informācijas šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas