Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Lattelecom paaugstinās virszemes televīzijas abonēšanas maksu

Telekomunikācijas uzņēmums Lattelecom no 1.maija paaugstinās virszemes televīzijas abonēšanas maksu, aģentūru LETA informēja Lattelecom sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja Lāsma Trofimova.

Virszemes televīzijas abonēšanas maksa tiks palielināta līdz 11,89 eiro līdzšinējo 9,90 eiro vietā.

Trofimova skaidroja, ka palielinās skatītāju pieprasījums pēc augstvērtīga un kvalitatīva pasaules un vietējā televīzijas satura, taču pieaug arī Latvijas un pasaules televīzijas satura veidošanas un iepirkšanas izmaksas, kā arī virszemes televīzijas uzturēšana un nodrošināšana kļūst arvien dārgāka un sarežģītāka.

"Mums ir būtiski televīzijas skatītājiem nodrošināt kvalitatīvu piedāvājumu ne tikai šodien, bet arī turpmāk, tādēļ ir nācies pārskatīt esošo virszemes televīzijas abonēšanas maksu," papildināja Trofimova.

Trofimova aicināja klientus apsvērt iespēju izmēģināt Lattelecom lietotni Shortcut, kura ikmēneša maksa ir 9,99 eiro. Lietotne piedāvā plašu filmu un seriālu klāstu, kā arī vairāk nekā 50 televīzijas kanālus ar ieraksta, arhīva un citām papildiespējām. Savukārt virszemes televīzijas lietotājiem Lattelecom piedāvā iespēju 30 dienas bez maksas izmēģināt Shortcut Films + televīziju.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Lattelecom konsolidētais apgrozījums pērn bija 195,67 miljoni eiro, kas ir par 1,1% jeb 2,4 miljoniem eiro vairāk nekā 2016.gadā, savukārt tā konsolidētā peļņa palielinājās par 26,4% jeb 8,5 miljoniem eiro, sasniedzot 40,7 miljonus eiro.

Lattelecom grupā ir uzņēmumi Lattelecom, Lattelecom BPO, Citrus Solutions, Lattelecom Technology, Media 360 un Baltijas Datoru akadēmija. Lattelecom pieder 23% SIA Latvijas Mobilais Telefons daļu.

Lattelecom pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Dānijā reģistrētajam Telia Company meitas uzņēmumam Tilts Communications (49%).

Top komentāri

Lattelecom
L
Paaugstinās virszemes televīzijas abonēšanas maksu, lai vadībai un valdes locekļiem algas būtu virs 200000E. Kāpēc atbalstāt krievu propagandu savās paketēs?
vadībai
v
Latvija ir ES dalībvalsts. Kāpēc Ekonomiskā pakā ir krievu kanāli – komunistu propaganda? Maskava lika? Palielināt savas algas arī lika? Un par šo vēl vairāk jāmaksā! Tiesiskā valstī būtu atsevišķa krievu paka!
Neslāvs
N
Gribētos maksāt par pakalpojumu "bez krieviem". No Latvijas kanāliem automātiski atbirtu LTV7, TV3, TV6, LNT, STV un vēl pāris, kuri turpina pārkrievošanas politiku...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas