Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pakistānas kebaba ēstuvei piemērots naudas sods par autortiesību neievērošanu

Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa piemērojusi 100 eiro lielu naudas sodu SIA Tasty IN piederošajai ēstuvei Pakistānas kebabs, kas atrodas Rīgā, Stūrmaņu ielā, par mūzikas atskaņošanu bez licences, lasāms publiski pieejamajā anonimizētajā tiesas spriedumā.

Tajā norādīts, ka pārkāpums konstatēts šī gada 9.maijā.

Policijas darbinieki, ieejot ēstuvē, konstatējuši, ka tiek atskaņota radio stacija EHR Hīti, taču ēstuvei nav bijusi nepieciešamā licence, tādēļ noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. 

Vietnē firmas.lv pieejamā informācija liecina, ka Tasty IN pieder Indijas pilsonim Sunilam Jadžamanam Lakšminarajanam. Valsts ieņēmumu dienests uzņēmumam ir administrējis nodokļu parādu 6712 eiro apmērā. Uzņēmums reģistrēts 2018.gadā, bet nav iesniedzis gada pārskatu.

Top komentāri

Vai
V
Latvijā varu sagrābušie kangarglobālisti vērsīsies ar visu likuma bardzību pret šīm visticamāk uz nelegālo migrantu ievilkšanu un citām pretlikumīgām darbībām orientētajām "ēstuvēm"?
ehr būtu pateicīgi bijuši...
e
Ehr būtu pateicīgi bijuši... - par viņu auditorijas paplašināšanu. Pieņemu, ka muļķu zemē ne tādi vien stulbi lēmumi pieņemti. Domāju ka raidstacijas interesēs būtu piešķirt šādu licenci par brīvu visiem, kam vien gribētos to atskaņot. Citādi tāda muļķu zemes muļķu ķeršana vien sanāk... Man būtu jāpiemaksā, lai es klausītos kaut kādu reklāmstaciju. Būtu priecājušies, ka kādi muļķi to vispār vel klausās, nevis jāsoda par to.
trusis nejaukais
t
vaardu savienojums "policijas darbinieki" asocieejas ar reketu kas piestaigaa kur veelas un piesienaas pie dajebkaa pie kaa var piesieties. cerams tos suuda gabalus kaadreiz arii saaks dauziit taa kaartiigi ar beisbola nuujaam. tad buus iespeeja izveeleeties kaast naudu un staigaat uz krukjiem vai beidzot iet straadaat kaadu sabiedriibai noderiigu darbu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas