Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Positivus aicina pieteikties ēdinātājus tirdzniecībai festivālā

Arī šovasar festivāls Positivus Salacgrīvā apmeklētājiem piedāvās ne tikai dažādas mūzikas baudījumu, bet arī vairākas ēdināšanas zonas, tādēļ līdz 8. maijam festivāla organizatori aicina pieteikties ēdinātājus, kuri no 20. līdz 22. jūlijam vēlas palutināt festivāla apmeklētājus ar garšu daudzveidību.

Festivālā būs izveidota Lielās ēdināšanas zona jeb Food Court, kur vienuviet ikviens varēs nobaudīt garšas daudzveidīgu, gardu un maciņam draudzīgu ēdienu. Veselīgā ēdiena oāze Fresh Garden, kas piedāvā veselīgu, veģetāriešiem, vegāniem un svaigēdājiem piemērotu ēdienkarti šogad varēs sastapt dažādās vietās festivāla teritorijā. Kārdinošo un sātīgo uzkodu treileri būs izvietoti dažādās vietās visā festivāla norises teritorijā. Lai parūpētos par sātīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, darbosies arī tradicionālā ēdināšanas zona telšu pilsētiņā.

Ēdinātāji, kas vēlas piedalīties Positivus festivālā, savus pieteikumus aicināti sūtīt uz e-pastu [email protected] līdz 8. maijam. Anketu iespējams lejupielādēt festivāla mājaslapā. Positivus komanda ik gadu cenšas pilnveidot piedāvātā ēdiena klāstu, rūpīgi izvērtējot katru pieteikumu un pievēršot īpašu uzmanību piedāvātajai ēdienkartei. Šogad ēdinātāji tiek aicināti piedāvājumā iekļaut arī vismaz vienu ēdienu, kas nemaksā vairāk kā 4 eiro. Izvērtējot pieteikumus, vērā tiek ņemta arī tirdzniecības vietas iekārtojuma ideja un atbilstība kopējai festivāla noskaņai.

Šovasar festivālā - Nick Cave & The bad Seeds, The Prodigy, Tove Lo, Mura Masa, Lauv, Torres, The Barr Brothers un daudzi citi jau drīzumā papildinās festivāla programmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas