Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tallink šonedēļ veiks prāmja reisus starp Rīgu un Stokholmu

Igaunijas prāmju operatoram Tallink atļauts trešdien, 29.aprīlī, veikt reisu Rīga-Stokholma, bet ceturtdien, 30.aprīlī, - reisu Stohkolma-Rīga, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

Reiss no Rīgas izbrauks 29.aprīlī plkst.16 un ieradīsies Stokholmā 30.aprīlī plkst.11. Savukārt reiss no Stokholmas izbrauks 30.aprīlī plkst.16 un ieradīsies  Rīgā 1.maijā plkst.12. 

Abi reisi paredzēti Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt darba vietā uz kuģa.

Savukārt, ja paliek brīvas vietas uz prāmja, reisam Stokholma-Rīga biļetes var pārdot sarakstā neiekļautiem pasažieriem. Ja biļetes tiks pārdotas sarakstā neiekļautiem pasažieriem, tiem jānorāda informācija par transportlīdzekli nokļūšanai dzīvesvietā, kā arī nokļūšanas vietas adrese.

Savukārt Ārlietu ministrija mikroblogošanas vietnē Twitter raksta, ka "Šis nodarbinātības reiss pieejams arī citiem pasažieriem, tostarp ar auto". Biļešu rezervācija iespējama pa telefona numuru +371 67099700 vai epasta adresi [email protected]. Satiksmes ministrija skaidroja, ka arī šis attiecas tikai uz reisu Stokholma-Rīga.

Precizētas pēdējas 2.rindkopas.

Top komentāri

Juris. I. E
J
Kas viņi vispār debili?? Tā jau Latvija ir palikusi samērā droša pat drošāka vieta kur vidēji jau caur 1500 testiem slimi varbūt līdz 10 cilvēki. Tagad aizvedis veselos uz Zviedriju un atpakaļ vedīs vīrusu un tad lai pārējie cieš. Te gadījumā nevajadzētu kādu Latvijas pilsoņu balsojumu uzrīkot, jo ciešam jau mēs visi pārējie un mājas sēžam netā? Es domāju te balsojums publisks jātaisa.
MM
M
Un kad 30/04 atbrauks, tad pieņemu, karantīna 14 dienas!!!
VVZ
V
Latvijā vīruss slikti padevies, tādēļ ar steigu jāimportē- tā varēs vēl kādu piķīti ievilkt nāsīs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas