Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Zelta sietiņa dejotāji pēc aizkavēšanās Turcijas juku dēļ atgriežas Latvijā

Deju kolektīva Zelta sietiņš dalībnieki svētdien izlidojuši uz Latviju, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijas preses sekretārs vēstnieks Raimonds Jansons.

Viņš norādīja, ka deju kolektīvs iepriekš nevarēja izlidot uz Latviju atceltā reisa Astana-Stambula dēļ. Viesnīcu visiem deju kolektīva dalībniekiem nodrošinājusi aviokompānija Turkish Airlines, ar kuras reisu bija paredzēts atgriezties Latvijā.

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka deju kolektīvs Zelta sietiņš piektdien vakarā, plānojot ceļu uz mājām no Kazahstānas, kur iegūts Grand Prix diploms par uzvaru konkursā Astanā, izvairījies no nokļūšanas Turcijas pilsētā Stambulā brīdī, kad tur daļa armijas spēku bija paziņojusi par apvērsumu ar tam sekojošām nekārtībām un bīstamību cilvēkiem.

Kolektīva vadītāja Baiba Rasma Šteina portālam Diena.lv sestdien pastāstīja, ka kolektīvs uzturējās Astanā, kur ar Latvijas vēstniecības Kazahstānā gādību tika izmitināti viesnīcā, un gaidīja, līdz atkal būs iespējama kompānijas Turkish Airlines satiksme uz Rīgu.

Dejotāji Latvijā atgriežas sestdien , izmantojot pārsēšanos Minskā. Pārējie dalībnieki Latvijā atgriezīsies vēlāk un pie tā pašlaik intensīvi strādā arī Latvijas vēstniecības.

Kā aģentūrai LETA apliecināja deju kolektīva pārstāvji, kopumā bijuši 27 dejotāji un 20 no tiem šodien izlidojuši uz Rīgu, savukārt septiņi, tostarp divas skolotājas, pašlaik gaida savu reisu Minskā.

Pārstāvji arī apliecināja, ka Latvijas vēstniecības strādājušas ļoti profesionāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas