Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aizdegoties cietei Laimas ražotnē, savainojies darbinieks

Pirmdien AS Laima ražotnē Rīgā, Miera ielā, žāvēšanas iekārtā aizdegoties kukurūzas cietei, savainojies kāds uzņēmuma darbinieks.

Kā informē NP Foods komunikācijas direktore Dana Erciņa-Užāne, negadījums noticis vienā no ražošanas iekārtām - žāvēšanas iekārtā aizdegusies kukurūzas ciete. Negadījuma iemesls tiek izmeklēts.

Negadījumā cietis viens no uzņēmuma darbiniekiem, kuram nekavējoties sniegta pirmā medicīniskā palīdzība. Pašlaik darbinieks esot hospitalizēts un atrodoties ārstu uzraudzībā.

Erciņa-Užāne norādīja, ka, tā kā ugunsgrēka nebija, cilvēku drošība un veselība nebija apdraudēta, tādēļ evakuācija nebija nepieciešama.

Reģionālās valsts darba inspekcijas vadītāja - galvenā valsts inspektore Baiba Puķukalne - stāstīja, ka Valsts darba inspekciju par notikušo vakar informēja Valsts policija (VP), bet šodien - arī pats uzņēmums. Inspekcija ir sākusi savu izmeklēšanu par notikušo, bet drošības dēļ vakar uz ražotni nedevās. Tur pabijuši VP darbinieki, no kuriem inspekcija arī plāno iegūt informāciju.

Puķukalne norādīja, ka pašlaik nevar komentēt, vai uzņēmuma darbinieki pareizi reaģējuši, konstatējot nelaimi. Viņa gan atzīmēja, ka, pastāvot pat minimālam apdraudējumam, būtu jāveic darbinieku evakuācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas