Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Aizpildītas visas šajā nedēļas nogalē vakcinācijai lielajos centros paredzētās vietas

Līdz piektdienas pēcpusdienai ir tikušas aizpildītas visas šajā nedēļas nogalē vakcinācijai lielajos centros Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Cēsīs un Ventspilī paredzētās vietas, liecina Vakcinācijas projekta publiskotā informācija.

Vakcinācijai varēja pieteikties prioritāro grupu pārstāvji, izmantojot "manavakacina.lv" un atrodot sev ērtāko vakcinācijas vietu un laiku.

Nedēļas nogalē lielajos centros būs pieejamas ap 6500 "Pfizer"/"BioNTech" vakcīnu devas.

Šajā nedēļas nogalē vakcinēties liela mēroga vakcinācijas centros pēc iepriekšējas pieteikšanās vietnē "manavakcina.lv" tika aicināti seniori vecumā virs 60 gadiem, iedzīvotāji ar hroniskām slimībām, personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā ar smagi slimiem bērniem vai bērniem ar imūnsupresiju, smagi slimu personu aprūpētāji, izglītības iestāžu darbinieki un operatīvo dienestu darbinieki vai valsts darbības nepārtrauktībai kritisko funkciju darbinieki, ja darba devējs jau ir iesniedzis informāciju par personu vienotajā vakcinācijas tīklā "ViVaT".

Iedzīvotāji tiek aicināti nākt uz liela mēroga vakcinācijas centriem tikai tajā gadījumā, ja ir saņemts apstiprinājums no vietnes "manavakcina.lv" par vakcināciju, kā arī nākt uz vakcinācijas centriem ne ātrāk kā 15 minūtes pirms sava apstiprinātā vakcinācijas laika.

Lai nodrošinātu sekmīgu vakcinācijas procesu visas nākamās nedēļas garumā, iedzīvotāji tiek aicināti nākt tikai tad, ja tuvākās nedēļas laikā nav jau ieplānots vakcinācijas laiks kādā citā vakcinācijas kabinetā.

Jautājumu gadījumā par centru darbību iedzīvotāji aicināti sazināties pa bezmaksas informatīvo vakcinācijas tālruni 8989.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas