Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aizturēts vīrietis, kura automašīnā atrod vairāk nekā 30 000 kontrabandas cigarešu

Ūdrīšu pagastā 27.decembrī Valsts robežsardzes amatpersonas aizturēja Latvijas nepilsoni un viņa vadītajā automašīnā konstatēja vairāk nekā 30 000 kontrabandas cigarešu, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Trešdienas pēcpusdienā, veicot imigrācijas kontroli, uz ceļa Daugavpils – Pāternieki robežsargi apturēja kāda Latvijas nepilsoņa vadīto automašīnu Toyota Picnic. Veicot transportlīdzekļa pārbaudi, robežsargi bagāžas nodalījumā zem linoleja atgriezuma paslēptus konstatēja trīs melnus polietilēna maisus ar kontrabandas cigaretēm.

Kopumā robežsargi izņēma 30 340 cigaretes Minsk un Richmond cherry gold ar Baltkrievijas un Krievijas Federācijas akcīzes markām.

Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu uzsākts kriminālprocess. 1972.gadā dzimušais vīrietis atzīts par aizdomās turamo, viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Top komentāri

Komiski!
K
Par 3 kastēm - kriminālprocess, bet pirms 2 mēnešiem par 14 kastēm - administratīvais sods. Latvija nu reiz ir tā valsts, kur likumus pēc deguniem mēra.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas