Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizvadītajā diennaktī pieķerti 14 dzērājšoferi

Valsts policijas (VP) darbinieki aizvadītajā diennaktī pieķēruši 14 autovadītājus, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, aģentūra LETA noskaidroja VP.

Četri iereibuši šoferi pieķerti gan Zemgalē, gan Vidzemē. Savukārt Latgalē šādi likumu pārkāpa trīs autovadītāji, Rīgā - divi, bet Kurzemē - viens.

Piektdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 177 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 62 - noformēti Rīgas reģionā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 17 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Jau vēstīts, ka piektdien divu auto sadursmē uz šosejas Tīnūži-Koknese gāja bojā autovadītāja, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 1962.gadā dzimusī Ford Focus vadītāja neizpildīja zīmes "Dodiet ceļu" prasības, izbraucot uz galvenā ceļā. Rezultātā viņas vadītais transportlīdzeklis sadūries ar 1950.gadā dzimušā vadīto Audi A6.

Sieviete no gūtajām traumām mirusi, savukārt slimnīcā nogādāta 1945.gadā dzimusi sieviete, kura atradusies automašīnā Audi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas