Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Akcijā 100 kilometri Latvijas simtgadei kopumā iedzīvotāji pieveikuši 31 709 kilometrus

Akcijas 100 kilometri Latvijas simtgadei ietvaros kopumā iedzīvotāji pieveikuši 31 709 kilometrus, aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Jau ziņots, ka no aprīļa līdz oktobrim Rīgā tika organizēta skrējienu sērija 100 kilometri Latvijas simtgadei, kurā ikviens skriešanas vai nūjošanas entuziasts varēja piedalīties bez maksas. Piedaloties vismaz desmit sacensību posmos un katru reizi veicot desmit kilometru distanci, iedzīvotājiem bija iespēja noskriet vai nosoļot savus 100 kilometrus par godu Latvijas simtgadei. Arī bērni varēja nopelnīt medaļas ar Latvijas jubilejas simboliku, kopā visos 11 posmos pieveicot 40 kilometrus.

Vilde informēja, ka kopā medaļas, kā apliecinājums par pieveiktajiem kilometriem, pasniegtas 236 iedzīvotājiem, tajā skaitā 21 bērnam. Kopumā pusgada garumā trasē devušies 478 dalībnieki, tajā skaitā 32 bērni.

Dalībnieki noslēguma pasākumam pulcējās VEF kultūras pilī, medaļas saņemot no Latvijas pludmales volejbola dueta Mārtiņa Pļaviņa un Edgara Toča, Sporta kluba SportLat valdes priekšsēdētāja Gundara Upenieka un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšnieces Dinas Vīksnas.

Top komentāri

URRRĀĀĀ...
U
Tuvojoties Latvijas simtgadei LPSR boļševiku cenzūra ņirgājoties latviešus ir padarījusi par skrejošiem aborigēniem savā zemē. Paziņojot par traģisko ugunsgrēku Rīgā ne Diena ne Delfi.lv. nenorādīja tā vietu. Priekš krieviskilasošajiem Delfi.ru, kā jau pienākas kaut vai mazliet savu auditoriju cienošiem mēdijiem, norādīja Lielā iela Bolderāja. Piedevām Delfos.lv ātri izzūd komenti, kuros atgādina ka V. Freiberga kalpo čekisinteresēm u.tml.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas