Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ar Bigbank atbalstu pie Daugavas top jauns dzīvojamo ēku komplekss Rēdera nami

Ar specializētās kredītu bankas Bigbank finansējumu Rīgā, Daugavas malā top jauns trīs dzīvojamo māju kvartāls Rēdera nami ar 75 dzīvokļiem. 2,2 miljonus aizdevums ir kārtējais Bigbank ieguldījums nekustamā īpašuma nozares finansēšanai Latvijā. Ēkas rekonstrukcijas darbi, ko īsteno SIA Pilsētas skati, jau ir uzsākti, un pirmie dzīvokļi jaunajiem īpašniekiem tiks piedāvāti šajā vasarā.

Trīs ēku noslēgtais kvartāls atrodas Maskavas ielā 48, starp Mazā Krasta, Maskavas un Dzirnavu ielu, un ir vērsts pret Daugavu, tādēļ daļai jauno iemītnieku no logiem pavērsies gleznains skats uz upi un būs ērti skatīties saulrietu virs Daugavas vai svētku uguņošanu. Kvartāls atrodas tikai 15 minūšu gājienā līdz Vecrīgai, Centrālajai dzelzceļā stacijai, iepirkšanās centriem Origo un Mols. Arī Lucavsalas atpūtas parku var sasniegt 20 minūšu pastaigā.

Projekts Rēdera nami paredz trīs esošu ēku rekonstrukciju, kā rezultātā iegādei vai īrei tiks piedāvāti 75 dzīvokļi ar pilnu apdari. Būs pieejami vienistabas, divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi ar dzīvojamo platību no 14 līdz 73 kvadrātmetriem, mantu glabātuves, kā arī vietas automašīnām ēkas pagalmā. Dzīvokļu kopējā dzīvojamā platība ir aptuveni 3100 kvadrātmetru. Katrā dzīvoklī tiks uzstādīti individuālie ūdens un siltuma skaitītāji.

Visām ēkām tiks izbūvēti jauni ārējie un iekšējie tīkli, ieskaitot jaunu autonomo gāzes apkures mezglu. Paredzēts veikt visu jumtu, durvju un logu nomaiņu, siltināšanas darbus un fasādes renovāciju, lai iedzīvotājiem nodotu energoefektīvu ēku. Nožogotās teritorijas pagalmā tiks izveidots bērnu rotaļu laukums un neliela atpūtas zona, uzstādīta velonovietne un iekārtotas autostāvvietas, savukārt brandmūris tiks apgleznots.

"SIA Pilsētas skati ir pieredzējusi nekustamā īpašuma attīstītāju komanda, kuras portfolio jau ir vairāki veiksmīgi rekonstrukcijas projekti, piemēram, Grīziņkalna republika. Viņu zināšanas un prasmes iedrošināja mūs kopīgam projektam, un esam iepriecināti, ka jau drīzumā varēsim piedāvāt rīdziniekiem vēl vienu kvalitatīvu dzīvojamo ēku kompleksu, kurā liela uzmanība pievērsta ergonomiskam plānojumam, kvalitatīviem apdares materiāliem un, protams, lieliskai atrašanās vietai netālu no Daugavas," saka Bigbank Uzņēmumu kreditēšanas nodaļas vadītājs Mareks Grodskis.

Visās trīs ēkās būs padomāts par iedzīvotāju ērtībām un interesantiem interjera risinājumiem. Īpaši pārveidotajās kāpņu telpās atvēlēta vieta bērnu ratiņiem un velosipēdiem un papildu drošībai uzstādīti domofoni, savukārt vannas istabās iestrādāta apsildāmā grīda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas